2777
2789

قبلاً کامفورت میخورد بخاطر سیستم گوارشیش
دکترچهارشنبه شیر خشک جدید داد و گفت از یه بار شروع کن و کم کم کامفورت رو قطع کن
 دیروز بهش   ۶۰سی سی دادم از کجا بدونم بهش میسازه یانه؟
شرمنده از دیروز شکمش کار نکرده 😢

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یبس بشه.اسهال بشه.بالا زیاد بیاره یعنی نمیسازه

ممنون 

هیچ کدوم فقط از دیروز تا الان یکمی زور میزنه و شکمش کار نکرده

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
بدنش جوش نزده؟ بالا نیاورده؟ نمیپیچه ب خودش ؟؟  یعنی خوبه شکم تا 4 روزم کار نکنه طبیعیه...

چرا به خودش زیاد میپیچه حتی تو خواب

باید چکار کنم 

امروز بهش ندم؟

پسر منم از وفتی دنیا اومده تاالان همش خودشو میکشه ومیپیچه حتی توخواب ممکنه ازشیرخشکش باشه ۲۴ روزشه ؟؟ فک‌ کردم طبیعیه!!

نفسم ،توزیباترین وخاص ترین هدیه خدا واسه منوبابایی هستی 🌙🌙خدا جونم شکرت

چن ماهشه بچت ؟

سه ماه

آهان...ینی با قبلی اینجوری نبود؟؟ چند ماهشه؟

چرا اوایل دل درد کولیک داشت که دارو میدادم

ولی دکتر گفت بعد از سه ماه دیگه نده و یه چند وقتی بهتر بود

ولی روزی دوبار شکمش کار میکرد

آهان...ینی با قبلی اینجوری نبود؟؟ چند ماهشه؟

قبلی کلاً برای بچه هاییه که مشکل گوارشی دارن

من  آپتامیل اچ آ میدم ...

الان نینتون چند وقتشه ؟اچ آ واسه چی خوبه؟

دکترش قبلاً ببلاک کامفورت به ام داده بود. 

الان بیومیل داده 

گفت اگه کامفورت رو ادامه بدیم سیستم گوارشیش رشد نمیکنه به خاطر همین خیلی نگرانم

یه جورایی سر دو راهی موندم که بهش بدم یا ندم البته بیشتر اوقات شیر خودمو میخوره اما سه بار در روز بهش کمکی میدم

به نظرت ادامه بدم یا نه ؟

الان نینتون چند وقتشه ؟اچ آ واسه چی خوبه؟ دکترش قبلاً ببلاک کامفورت به ام داده بود.  الان بیو ...

3 ماه و نیم 

چون بی قراری و کولیک اذیتش میکرد بهش میدادیم 

بعد از اونم بقیه شیرا اذیتش میکرد...از دکتر پرسیدم میگف ادامه بده..

شیر خودتو میخوره ک عالی...شیرخودتو بیشتر بده

ب نظرم بازم از دکتر مشورت بگیر 

3 ماه و نیم  چون بی قراری و کولیک اذیتش میکرد بهش میدادیم  بعد از اونم بقیه شیرا اذیتش م ...

الهی خدا حفظش کنه

الان بهتر شده؟

متاسفانه شیرم کمه هرچقدر هم میخوره سیر نمیشه😔