2777
2789
عنوان

خاطرات خنده دار از لحظه ی بهوش اومدن

| مشاهده متن کامل بحث + 4292 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اخرین بار تو ریکاوری بودم یه پیرمرده بنده خدا کنارم داشت به هوش میومد

سوند داشت بعد هی دقه یه بار مثل فنر بلند میشد میگفت دستشویی دارم

دو تا پرستار بالا سرش بودن همش میگفتن پدر جان شما سوند داری دستشویی کن راحت باش

باز  دو دقه بهد بلند میشد میگفت دستشویی دارم

باز پرستارا میگفتن پدر جان شما سوند داری راحت باش

چند بار تکرار شد اخر بهش ارامبخش زدن تا اروم شد

دخترخالم بعد از عمل دماغش وقتی بهوش میاد با داد و بیداد و گریه میگه برگه ی امتحانیم رو بدین دیرررررم شدددده😭😭😭😫😫بدین دیگه لعنتیاااا😭😭😭😭😭 (حالا شونصدسال بود مدرک گرفته بود اصن درس نمیخوند)

من ک ندیدم ولی میگن خیلی جالب بوده😂😂😂😂😂😂

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
اخ بنده خدا خوب نگفته دیکته امو بگین بهم 😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂وااای

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین

دایی من عاشق ی دختره بوده جوونیش عمل زیبایی فتق داشته😂😂😂😂 بعد مادر و پدر دختره اومده بودن ملاقاتش داییم همون موقع داشته ب هوش میومده میگفته من مریم میخام بگین مریم بیاد کنارم😂😂😂😂 خلاصه ک ب مریمه نرسید هیچوقت اما خاطرش مونده واسه همه😂😂😂

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤

استارتر جون فک کنم خیلی باحالی تاپیکات ک خیلی بامزن😘😘😘😉😉

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤