2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره هم تختی مامان داشت به هوش می اومد کرمونی بود میگفت یه زهروننه خشتک امیرودوختی گفتم پاره دودولش میاد بیرون همکلاسی هاش ورش میخندن یعنی اتاق منفجر شد بدبخت دخترش هی دهن مادرومیگرفت خخخخخ

میشه برای مادرشدن منم صلوات بفرستین 💔💔

اره یکی از اشناها بهوش اومد هی میگف اره اره سرشم تکون میداد

یعنی اره میگم بهتون😁😂

اخه ی چیزی میدونست منظورش ب یکی بود ک میگم بهت😂 اون یارو هم هی مپرسید خوبی

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

اولیشو خودم بگم 

بابام پاشو عمل کرده بود خیلی سال پیش یه عمو دارم خیییییلی فیلمه اومده بود بالای سر بابام که هنوز کامل بهوش نبود و شروع کرد ازش سوال پرسیدن 

میگفت هواآفتابیه ؟بابام کشدار میگفت آااااااااررررررهههه

عموم میگفت چه برفیم میاد بابام‌باز میگفت خییییییلللللیییییی

از بابام پرسید چی دوست داری ؟بابام با لبای غنچه شده حالت بوسه اسم مامانمو کشششششدار گفت یعنی اتاق رفت رو‌هوا تخت بغلیه بابام اپاندیس عمل کرده بود اینقدر خندید بخیه اش در رفت عموم دیگه دید بابام داره میره تو +۱۸کوتاه اومد خخخخخخ

باع...

مامانم خودش تعریف میکرد وقتی که به هوش میومده مادربزرگم بالا سرش بوده،میگه خیییییلییییی خوشگل و جوون دیده میشد به چشمم،بهش میگفته وااااای چقدر خوشگللللی،مادربزرگمم جوابشو میداده بیچاره،میگفته آره آره خوشگلم😂😂😂

من دو هفته پیش بیهوشی گرفتم وقتی به هوش اومدم فکر کردم هنوز عمل نشدم و حرف میزدم ولی غیر واضح بود صدام درنمیومد  ولی خیلی باحال بود بیهوشی رو دوست دارم ولی بی حسی رو اصلا دوست ندارم 

یکی از آشناهامون بینیشو عمل کرده بود موقع بهوش اومدن به پرستارا گفته بود چی مثل گوه خورا وایسادید برید آناناس بیارید برام😂

مامانمم سره زایمانه من به هوش اومده گفته این پاهای کیه فحش داده بود 😁