2777
2789
عنوان

میخام ابرازعلاقه کنم به ی پسر!

| مشاهده متن کامل بحث + 1615 بازدید | 138 پست
خب ما رفتیم با عموم اینا لواسون خیلی دیگه بهم نگاه میکرده....هرچی میگفتمم گوش میداد...مثلا گفتم من ...

خب دو حالت داره

یا واقعا بهت علاقه داره میترسه بروز بده و کسی تو زندگیت باشه شاید رفتارت خشکه جرعت نمیکنه یخورده یختو باز کن باهاش شوخی کن ببین چجوریه

یا دخترعموشی به عنوان دخترعمو دوستت داره خوشش میاد ازت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به عواقبش فکر کن. اگه اشتباه کرده باشی یه عمر باهاش چشم تو چشمین همش خودتو سرزنش مزکنی که چرا اینکارو کردم

من یه همکلاسی داشتم به طرز تابلویی ابراز علاقه میکرد. جوری که همه ی بچه ها چه دختر چه پسر بهم میگفتن. توی اس ام اساش همیشه بهم مبگفت بت منی و این چرت و پرتا. ولی من اصن با روم نمیاوردم بعد یه مدت طولانی یه بار بحثش پیش اومد توی چتامون بهش گفتم چرا فلان کار رو کردی خیلی ریلکس انکار کرد گفت مگه چیزی بین ما هست؟🙄 یعنی تا عمر دارم یادم میاد میخوام خودمو خفه کنم

اگر غریبه بود میگفت سنگ مفت گنجشک مفت ، ولی پسرعموته بعدم اونقد قیافه گرفتی ک من شوهر نمیخوام و اینا ...

یعنی ممکنه بعدا پشیمون بشم

بابام تو مغازه اصلا ازش راضی نیست.میگه بی عرضه است ی چک نمیتونه پاس کنه

شاید اصلا بابام اجازه نده

حتما میخای بگی من ی دختر کوچولوی احساساتی هستم ... بابا خودم میدونم
چرا یعنی چون فامیل هستیم میگید

کلاً این کار خوبی نیست 

شما که فامیل هستین موضوع پیچیده ترم هست 

شاید در کوتاه مدت به هدفت برسی امادر نهایت این کار به نفعت نیست ....ریسکش خیلی بالاست .....

پسرا همینجوریش اعتماد به نفس کاذب دارن دیگه وای به حال اینکه دختر تو رابطه پیشقدم بشه .....

بنظرم با رفتارتون یه جوری بهش بفهمونید که بهش بی رغبت نیستین یه طوری که اگه نیاز شد ، بشه همه چی رو ...

خب تقریبا همین کار رو کردم.همیشه باهاش خوب بودم

به مسخره بازی هاشم خندیدم

با هم شوخی م میکنیم

یکی دوسال باهم بودیم خیلی عاشقانه بودیم ب همه گفته بود منو میخواد اما خونوادش بشدت مخالفت کرد اونم و ...

خب خیلی ها هم هستن که خانم پیشنهاد داده و ازدواج خوبی هم داشتن اینا چی؟چون مورد شما بد بوده این شانسو بگیرخ از خودش

آقا هستم خواهشا فحش ندید،نه تو تاپیکای خصوصی میام نه به کسی بی احترامی میکنم
اوه اوه اینکارو نکنی ها بخصوص که فامیل هم هست. یکم رفتارتو تغییر بده باهاش... بیشتر باهاش بگو بخند ن ...

بله متوجه شدم

من بیشتر دستش میندازم .گمونم فک میکنه قبولش ندارم

خب خیلی ها هم هستن که خانم پیشنهاد داده و ازدواج خوبی هم داشتن اینا چی؟چون مورد شما بد بوده این شانس ...

حرفتونو قبول دارم همه مثل هم نیستن خوب و بد تو همه وجود داره اما ادمای عوضی درصدشون همیشه بالاتره