2777
2789
عنوان

توروخدابیاین کمکم😢😢

171 بازدید | 18 پست

سلام دوستان نمیدونم چیکارکنم هنوز اوایل بارداریم نمیدونم بچم چی هست اصلا ایا میمونه یانه شوهرم ورداشته میگه سیسمونی پای مادرتویه خیلی ناراحت شدم اراین حرفش موقع جهزیه خریدنم بابام حتی یه تیکه پای شوهرم ننداخت بهترین وسایلو برام گرفت عقدیمم تو تالار گرفت اومدن خانواده شوهرم پولی ک شاباش ب شوهرم دادن و بعضی ازهدیه هارو ورداشتنو گفتن کلا مال مایه بااین ک همه جا عقدیو ک پد عروس میگیره پولی ک جمع میشه مال خودعروسه فقطم بامن این کارو کردن با اون عروساشون نه حتی عقدی روهم خودشون گرفتن حالا اون داداشای دیگش مادر زناشون اصلا ی دست لباس برا بچه هاشون نخریدن شوهرمن همچین توقعی داره انگار اونا گفتن شما بچه بیارین 😂نمیدونم این چیزارو مادرش بهش یاد میده چشه اونقد اعصابم خوردمیشه ک نگو توروخدا بگین چیکارکنم؟؟؟؟الان خیلی بهم فشارمیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لابد شوخی کرده شوهر منم از اینجور شوخیا میکرد

نه کاملا جدی عزیزم کلا میگه دودست لباس میخرم بقیه رواوناباید بخرن بحدا دلم نمیاد وگرنه نمیذاشتم بچم بدنیا بیاد

ولش کن مطمئنن پدرومادرتون خودشون میگیرن بع روی شوهرت نیار اون چون پدر میشه روش فشار هس و مسولیتش بیشتر یه حرفی زده ولی یه توصیه خواهرانه بهت میکنم واسه چیزای کوچیک و پیش پا افتاده و هنوز اتفاق نیفته اصن هر چی اصلا خودتو ناراحت نکن فکرو خیال نکن غصه نخور روی بچت تاثیر میذاره ریلکس و خوشحال باش تمام این نه ماه مثل یه دختر بچه که با عروسکش حرف میزنه و بازی میکنه و رویدادهای روزانه تعریف کن 

سر بزنید به اینجا☺اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)ما بیهوده به این دنیا نیومدیم یه توصیه دوستانه :برید بگردید ببینید هدف آفرینش و خلقت خودتون چیه برای اون زندگیتون بسازیدostad_shojae@اینجا کمکتون میکنه.              قربون غریبیت آقا😔.                                      پاشدم عائله پیداکردم از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم.        آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست.
نه کاملا جدی عزیزم کلا میگه دودست لباس میخرم بقیه رواوناباید بخرن بحدا دلم نمیاد وگرنه نمیذاشتم بچم ...

مال من همون دو دستم نخرید کلاه بچم بزرگ بود دوروز اول رفت کوچیک بخره چنان اخم وتخم کرد که نگو

سر بزنید به اینجا☺اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)ما بیهوده به این دنیا نیومدیم یه توصیه دوستانه :برید بگردید ببینید هدف آفرینش و خلقت خودتون چیه برای اون زندگیتون بسازیدostad_shojae@اینجا کمکتون میکنه.              قربون غریبیت آقا😔.                                      پاشدم عائله پیداکردم از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم.        آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست.
نه کاملا جدی عزیزم کلا میگه دودست لباس میخرم بقیه رواوناباید بخرن بحدا دلم نمیاد وگرنه نمیذاشتم بچم ...

بگو اگ‌ قرار میشد لباس بچه منو هم اونا بگیرن ک میموندم خونه بابام ....بگو اونوق تو چکاره ای این وسط....نزار بگیرن بخدا بدبار میاد.....من یه عمه داشتم‌ شوهرش سرکار اینا نمیرف همش مامان بزرگم‌ که (مامان عمم) میشه اون براشون همه چی میگرف از اذوقه گرفته و نون تاا لباس بچه ها....اینم روز به روز پررو بدتر میشد......درسته به قضیه شما ربط نداره ولی درکل منظورم اینک نزار بگیرن پرتوقع و پررو میشه 

هم خودش پرتوقع شده هم مادرش عزیزم

بگو ما رسم نداریم بعدم با ناز و عشوه بگو من دلم میخواد واسه ثمره ی عشقمون خودمون خرید کنیم

خدا به شوهرم سلامتی و جیب پرپول بده که خودش واسه پاره ی تنش خرید کنه بعدم ببوسش

ولش کن مطمئنن پدرومادرتون خودشون میگیرن بع روی شوهرت نیار اون چون پدر میشه روش فشار هس و مسولیتش بیش ...

میدونی سوهرم خیلی پرتوقع شده چون ازاول مادرپدرم بش کمک کردن الانم مطمعنم مامانم خیلی چیزا رو میخره ولی وقتی میبینم اینقد پرویه چیزیو میگیه شدیدا بدم میاد اون حتی فک نکنم حس پدارانه داشته باشه چون بی احساسه

بگو اگ‌ قرار میشد لباس بچه منو هم اونا بگیرن ک میموندم خونه بابام ....بگو اونوق تو چکاره ای این وسط. ...

اره عزیزم ب نظر منم پرو ترمیشع چون الانم میبینم پرو وپرتوقعه