2777
2789

شوهرم دو سه ماه پیش تو دو گروه بود ک بعضی مواقع فیلم های بد میفرستادن ..جلوی من میدید منم چیزی نمیگفتم ..یعنی اروم میگفتم حذف کن نمیکرد میگفت حذف نمیکنم منم ادامه نمیدادم 

.تا ی روز خواهر بزرگم اومد بهش گفتم نگاه میکنه اونم نصیحتم کرد ک گناهه و روزی ادمو کم میکنه و ...

من رفتم ب شوهرم گفتم تو این گروه هایی ک هستی بیا بیرون و همون حرف های خواهرم رو بهش گفتم ک گناست و روزی کم میکنه ...قبول نمیکرد باز میگفت ن .گفتم تو دوماه بیا بیرون امتحان کن ببین زندگیت چطور میشه ..اگه دیدی تغییر نکرد باز برو تو گروه واگه دیدی زندگیت خیلی خوب شده از همه نظر مالی و روحی دیگه هیچ وقت وارد گروه ها نشو ‌..گفت باشه..گفت شمارشون دارم اگه نشد باز میگم اد کنن ..تو این مدت پول هایی دستش میرسید میگفتم نگاه کن بخاطر نبودنت تو اون گروه هاست ..

.تاامشب من رفتم گوشیش برداشتم نبخاطر چک کردن خودم عادت دارم نگاه میکنم ..رفتم واتساپش تا باز رفته تو همون گروه ها ..رفتم بهش گفتم برو حذف کن گناست تو ک اهل نمازی چرا میری این فیلمامیبینی میگفت بتوچه ‌.چرا گوشیم برداشتی 

هر چی گفتم حذف کن میگه ن ..میگه دوماه ک هیچ تغییری نکرد باز میبینم ...بنظرتون چطور بهش بگم حذف کنه کلا و دیگه نره 

در مورد خودم بگم خیلی نسبت بهش سردم  ..شبا دور از هم میخوابیم از وقتی بچه دار شدیم ..یکی از دلایلی ک ازشدور شدم اینه ک از نظر مالی بهم نمیرسه ماهانه پولی نمیده ..نمیگه بریم بیرون هوایی بخوری ..وقتی میگم بریم بیرون فلان چی بگیریم میگه تو چرا بیای خودم میارم ..همش بیرونه ..وقتی خونست میره تو اتاقو سرش تو گوشی ..اینم میدونم ومطمعنم ک با کسی در ارتباط نیست فقط فیلم ..(الانم روبروم دراز کشیده و سرش تو گوشی من گوشه  اتاق دیگه با پسرم )رو زمین 

حالا چکار کنم دیگه این فیلما نبینه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن بهش گیر نده ...این همه میبینه و طرفت نمیاد عجیبه شاید مشکلی داره یعنی سرد و ایناس خودشم ، تو هم به خودت برس ...هر روز هم بگو با بچه بریم بیرون ،،ماهاته نمیده تو بگو فلان چیز میخام بده