2777
2789
عنوان

شوهرم نسبت به من و بچم بى اهميته

289 بازدید | 20 پست

سلام دوستان من٢٠ روزه كه زايمان كردم روز زايمانم شوهرم اصلا سمت من نيومد كه حالموبپرسه يكى دوبارم واسه عكس اومد كنار بچه بعد بيمارستان اومديم خونه خودمون و تا ١٠ روز كه خونه خودم بودم در طى روز اصلا بهم زنگ نميزد شبم كه ميومد خونه خيلى معمولى رفتار ميكرد البته با نى نى خوب بوداا بعد ده روز اومدم خونه مامانم همچنان در طى روز اصلا بهم زنگ نميزنه بعضى شبام ميگه خستم ميرم خونه اونجا نميام ولى امروزكه ساعت ٢من زنگ زدم گفت تازه اومدم خونه يكم استراحت كنم دوباره بايد برم سركار باز بهم زنگ نزد تا ٩ شب كه من زنگ زدم بگم بياد واسه شام فهميدم خونه مامانش مهمونيه و رفته اونجا منم عصبى شدم گوشيو روش قطع كردم ميشه راهنماييم كنيد كه بايد باهاش چطور رفتار كنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردا وقت زایمان زناشون رسما خل میشن😏

اگه لباس بچه گانه👶👼 با کیفیت و قیمت مناسب 💃💃میخواین حتما حتما به آدرس اینستای  .Instagram.com/baby_clothes___baby سربزنین.کسایی ام که اینستا ندارن کانال تلگراممو سربزننbaby_clothes_baby 😊😊😊😍😍جنسام عالی ان قیمتام عالی تر.

بی اهمیت باش ی مدت خودتو بزن ب بی خیالی

بگو بخند خوش باش با بچت و خانوادت

عجیب ترین چیزی که تو نی نی سایت دیدم:من حس شیشمی هستم بیاید تاپیکم هر سوالی دارید بپرسید😐

عزیزم مسیولیت خیلی سختی ه مادر و پدر شدن.بعضی از اقایون وقتی پدر میشن وحشتزده میشن و این رفتارو نشون میدن.مطمعن باش ب زودی خوب میشه

پسرکم دنیایم با وجودت همرنگ چشمانت آبیست