2777
2789
عنوان

دلم داره می ترکه خسته شدم بخدا😔😔

203 بازدید | 15 پست

من دوتا سقط داشتم یکی پوچ دومی هم تو ۷ هفتگی. تمام آزمایشات رو هم دادم دکترا گفتن مشکلی نیست بعد فهمیدم میگن سردی رحم باعث سقط میشه منم سردیجات کمتر خوردم اگرم خوردم با مصلح ماه قبلم روغن مالی تخمدان و بادکش و واژینال عسل و.... خلاصه هر کاری که باید میکردمو کردم حالا وقتی این ماه پریود شدم بر عکس فقط ۳ روز خونریزی داشتم بعدم ۵ روزه پاک شدم تازه ۶ روزم عقب انداختم که میگن اگه زمان پریودی کم بشه و دوره پاکی زیاد شه نشونه رحم سرده.نمیدونم به خدا چی کار کنم😭😭میخواستم این ماه اقدام کنم ولی باز میترسم سقط شه 

💖

چرا تو ۷؟؟

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم میگن رحم سرد باشه بچه زودی سقط میشه

وااای نگو من اینقد سردی میخورم ک نگو

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
نمیدونم میگن رحم سرد باشه بچه زودی سقط میشه

یعنی پریودهات ۳روزه هست برااونه منم سه روزه یه دختردارم

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  
۷ روزه اس این سری اینطوری شده بود

کم خون نیستی

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  
از اول ایجوری بودین؟

آره ازاول خواهرمم همین جوری دوتابچه داره تازه بعضی وقتا۲روزه رفتم دکارگفت مشکلی نیست زودم باردارشدم بعدعروسی یک ماه بعدش باردارشدم