2777
2789
عنوان

سونوگرافی غربالگری مشهد

1515 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها ببخشید بهترین سونوگرافی غربالگری تو مشهد کیه ؟ من چند تا دکتر شنیدم 

دکتر هاشمی عطار 

دکتر یزدانی 

دکتر مرادی

دکتر طاهری 

کسی تا حالا پیششون رفته ؟ 

شنیدم بعضیا الکی میگن که بچه تون مشکل داره که اسکن پیشرفته دوباره بری پیششون 

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی لحظه شادی که گذشت غصه هم خواهد رفت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط اومدم بگم خوشا بحالت مشهدی میری پیش امام رضا واسه منم دعا کن😔

عزززیززم چشم انشالله زودی قسمت خودتون بشه بیاین مشهد

مطبشون کجاست ؟  شما پبش ایشون رفتین؟ راضی بودین ؟

مطبش فک کنم توسناباده اره پیشش رفتم خیلی دکترخوبیه فقط یکم سخت وقت میده

واژه ترشیده مال دورانیه که زن هاهنری بجزشوهرکردن نداشتن برای زن توانمندامروزی ازدواج صرفایک گزینه است نه تنهاهدف زندگی 
شما رفتین ؟ من خیلی استرس دارم همش فک میکنم کبسه ابم نشتی داره

ترشحات عاديه عزيزم وقتي بچه وارد لگن ميشه ترشحات بيشتر ميشه 

اره من سونو Ntدادم ازمايشمم همينطور ولي ٢٠نوبت دكتر دارم ولي دكتر سونوگرافيم گفت همه چي خوبه جواب ازمايشمم يكشنبه ميگيرم

ترشحات عاديه عزيزم وقتي بچه وارد لگن ميشه ترشحات بيشتر ميشه  اره من سونو Ntدادم ازمايشمم همينط ...

خیر ببینی گفتی از عصر از استرس از سرجام تکون نخوردم ، فردا باید برم nt 

سلام. برای آزمایشات غربالگری بارداری، آزمایشگاه دکتر صادقیان تخفیف داره. کارت عضویت هم میدن بهت که برای آزمایشات بعدی هم تخفیف بگیری. از طرفی از چند جا که قیمت پرسیدم، هم قیمت هاشون مناسب هست و هم کیفیت کارشون خوبه و دقت نتایجشون بالاست. جوابدهی آنلاین هم دارن. اگر خواستین سرچ بزنین آزمایشگاه دکتر صادقیان، سایتش میاد میتونین آدرسش رو بردارین. شماره اش 36017851