2777
2789

یه پسری با ادعای  عشق و عاشقی اومد تو زندگیم (که میبینمت قلبم تند میزنه .دستم میلرزه ) خودشو همه جوره ثابت کرده بود بم قصدم ازدواج یود خیلی باهم خوب بودیم . خانواده اونها از نظر مالی خیلی بالاتر از ما بودن . البته وضع مالی ما هم به نسبت خوبه .تا اینک فهمیدم شیطونیهای در حد چت داره و این واسم غیرقابل باور بود چون بش اطمینان داشتم و عکس العمل خیلی بدی نشون دادم ک الان فک میکنم خجالت میکشم (دوس داشتم بدون دعوا کنارش میزاشتم ) دلم واسش خیلی تنگ شده بود اما دیگ ازم فراری شده بود .الانم تک و توک منو میبینه زنگ میزنه میگه عشق اول و آخرم تو بودی هیچکی مث تو به به دلم نمیشینه حیف ک دیگ نمیشه باهم باشیم‌. هنوزم بفهمه یکی بام میخاد اشنا شه حسودی میکنه اما نمیخاد مث قبل بام باشه .میدونم به درد هم نمیخوریم اما فکر اینک یهو خبر ازدواجشو بشنوم داره عذابم میده .اخرین بار گفت چرا ازدواج نمیکنی گفتم فعلا نمیخام ازدوااج کنم .گفتم تو چرا ازدواج نمیکنی گفت من فقط میخاستم با تو ازدواج کنم دیگ هیچکی به دلم نمیشینه .هیچکی به نظرم کامل نییس .همه یه چیشون کمه .گفتم یکی میاد دلت بلرزه .گفت یع بار بود دیگ واس کسی دلم نمیلرزه .

ولش کن ، اگه حرفاش واقعا راس بود هنوزم باهات میموند 

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا رابطه تموم شده رو ادامه میدی؟ عزیزم رابطه ای که تموم شده دیگه نیازی نداره از اون طرفش خبر بگیری ببینیش و تماس بگیری مگه چیزی رو که دور انداختی دوباره بر میداری؟ اگر اون طرف و این رابطه خوب بوود به انتها نمیرسید که

درسته . با حس حسودیم چیکار  کنم؟

والا دلیلی برای حسودی نیست اون گزینه مناسب شما نبوده که بخای نسبت بهش حسودی کنی باید از خداتم باشه راحت شدی از یه رابطه اشتباه سنگ رو برداری زیرش هزارتا پسر بهتر از اون هست حس حسودی همیشه از اعتماد بنفس پایین و یا نداشتن حس خوب نسبت به خودت پیش میاد اونا رو تقویت کن تا از حسودی راحت شی

والا دلیلی برای حسودی نیست اون گزینه مناسب شما نبوده که بخای نسبت بهش حسودی کنی باید از خداتم باشه ر ...

دقیقا اعتماد به نفسم پایین اومده ..مرسی عزیزم برای این حرفهای خوب

خاهش همیشه خودت رو دوست داشته باش و بهترین هارو برا خودت بخاه اونموقع مطمئنن به کم و ناقص راضی نمیشی ...

قربونت برم عزیزم مرسی .شما خیلی خوب راهنمایی میکنی .بازم ممنونم 🙏😍