2777
2789

سلام کسی بوده زخم معده داشته باشه وخوب شده باشه?چجوری خوب شدین.واینکه دوباره آندسکوپی کردین؟

حال من حال عجیبیست هیچ کسی فکر کسی نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله...باید ببینی از چیه...اگه از میکروبه...دوره درمان رو کامل کنی و مراقب باشی...کلا باید مراقبت ازش کنی تا اذیت نشه...زخم معده خیلی دیر خوب میشه...ولی میشه...بعد از مدتی میری...آندوسکوپی ...تا ببینه خوب شده یا نع...مثلا 3 سال...بعد یا 1 سال یا حتی 6 ماه...بسته به زخمت داره...و نوع جواب پاتولوژی...

به هر آنچه بخواهد...من راضیم...😊

من سه سال پیش آندسکوپی کردم.زخمای سطحی و اسید معدم بالابود.بایه دوره 6 ماهه قرصای اعصاب خوب شدم ولی مدتیه باز رفلاکس دارم وسوزش معده.

من سه سال پیش آندسکوپی کردم.زخمای سطحی و اسید معدم بالابود.بایه دوره 6 ماهه قرصای اعصاب خوب شدم ولی ...

دختر من با استرس یا عادت بدغذایی درداش با شدت کمتر برمیگرده ولی دلیل نمیشه که دوباره زخم برگشته باشه

دختر من با استرس یا عادت بدغذایی درداش با شدت کمتر برمیگرده ولی دلیل نمیشه که دوباره زخم برگشته باشه

یعنی میگی مال منم زخمم خوب شده والان درد برگشته زخم برنگشته؟خدایا چقد به امید نیازدارم.شرایطشو ندارم آندوکنم

یعنی میگی مال منم زخمم خوب شده والان درد برگشته زخم برنگشته؟خدایا چقد به امید نیازدارم.شرایطشو ندارم ...

نه بابا

دختر منم خیلی می ترسید دوباره زخم برگشته باشه و آندو بخواد.. دکتر گفت خودت قلق خودت رو میدونی . ببین چی خوردی یا چکار می کنی دوباره درد میگیره! و جالبترین نکته ای که گفت این بود خوابت کامل باشه بیخوابی اصلا اصلا اصلا( دخترم کنکوریه)

[QUOTE=113685952]نه بابا دختر منم خیلی می ترسید دوباره زخم برگشته باشه و آندو بخواد.. دکتر گفت خودت قلق خودت رو میدو ...

انشالله دخترتون سلامتی کامل رو داشته باشه وهیچ وقت مریض نشه.ممنون ازامیدتون

من اثنی عشر داشتم ی سال تحتودرمان بودم بعدشم اندو دادم خوب شده بودم 

غریبگی نکن  / نکن غریبگی پسرم     /  اینجا خاورمیانه است ، و هر کجای خاک را بکنی ، دوستی عزیزی برادری بیرون میزند ////        گروس عبدالملکیان
من اثنی عشر داشتم ی سال تحتودرمان بودم بعدشم اندو دادم خوب شده بودم 

الحمدوالله.میشه بگین چه دارویی مصرف کردین؟راستی رفتین روانپزشک؟

الحمدوالله.میشه بگین چه دارویی مصرف کردین؟راستی رفتین روانپزشک؟

عزیزم دو نوع انتی بیوتیک بود و ی دارو اسمشونو یادم نی چون واسه هفت هشت سال پیشه .روانپزشکـنرفتم .دکتر داخلی بود

غریبگی نکن  / نکن غریبگی پسرم     /  اینجا خاورمیانه است ، و هر کجای خاک را بکنی ، دوستی عزیزی برادری بیرون میزند ////        گروس عبدالملکیان