2777
2789
عنوان

شوهرم....

530 بازدید | 26 پست

دو تا بچه داریم پسرم سه سال و نیم دخترم 6 ماه شوهرم وقتی میاد خونه اصلا کمک نمیکنه همش با گوشیش بازی میکنه یعنی اگه دخترم از گریه هلاک بشه اصلا بلند نمیشه بغلش کنه هی منا صدا میزنه با اینکه من دستم بنده مجبور میشم خودم بیام بچه را بغل کنم به نظرتون چیکار کنم باهاش هم حرف میزنم فایده نداره واقعا سخته نگهداری دوتا بچه دیگه اعصابم نمیکشه چون پسرم هم چند وقته به شدت حسادت میکنه و منم اعصابم خورد شده و یا سرش داد میزنم یا کتکش میزنم😢

کاربر قدیمی ام behi24کاربریما گم کرده ام😦😦

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مَردا همینن 😁😁

دقیقا...شوهر منم وقتی مهمونی میریم دیگ ته مهمونی خسته میشم میخام پنج دیقه بشینم بچه رو میدم بهش میگه پاشو بریم پاشو بریم...دیگ بقیه مهمونا میبینن من گناه دارم بچمو نگه میدارن...ولی دخترم نمیمونه یا من یا باباش بیشتر من😭😭😭

پس چطور بعضیا اینقدر کمک میکنن😦

😕چون داداشای خودم با دایم با عموم و بچه های نوه عموم کلن مَردای فامیلو دیدم واس همین میگم امر عادیه 😂😂😂

خوب زنو واسه بچه داری و زندگی گرفتن 🤣

اگه رفتار خوبت جواب نداده ي دعوا راه بنداز ك مجبور بشه گوشي سادع دست بگيره كسي ك استفاده درست بلد نيست😑🐀

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.

نباید میاوردی 

بچه اونم هست پس باید کنک کنه 

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.
پس چطور بعضیا اینقدر کمک میکنن😦

نمیدونم والله مال اونا انگار طلاست....تابستون تو پارک دوست دوستامون...خانوم کلا نشسته و قلیون بدست شوهرش ی سره دنبال بچه هاست...حتی بچه خودشو نجس کرد بابا برد خونه شست آورد

مَردا همینن 😁😁

نه 

بدعادت کرده از اول

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘