منم همینطور ..البته بابام وصل شد ..همین ۱۰ مین پیش ..استوری وات باز کرد ...ولی پیام نمیفرسته..فک کنم هنوزشه..الله و اعلم...
چقدر دلمون پیشه کسایی که توی بیکاریاشون اسممون رو هم به زبون نمیارن💚💛🧡 شکمم رو که میدم تو غیب میشه...خب آخه وقتی اونجا جا هستچرا باز ول میکنم میایی بیرون؟هووووم؟🤔 اگه میشه واسه رسیدن به حاجتم و خوشبختیم صلوات بفرستین دوستای مهربونم💚💛🧡
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چقدر دلمون پیشه کسایی که توی بیکاریاشون اسممون رو هم به زبون نمیارن💚💛🧡 شکمم رو که میدم تو غیب میشه...خب آخه وقتی اونجا جا هستچرا باز ول میکنم میایی بیرون؟هووووم؟🤔 اگه میشه واسه رسیدن به حاجتم و خوشبختیم صلوات بفرستین دوستای مهربونم💚💛🧡
جووون.مشخصه خوزستانی هستیا.از هنوزشه گفتنت مشخصه😂😂😂 والا واسه ما کاملا قطعه
😒✌🏻🙂☺️
حرصم گرفته حسسسسسسسسابی .
به خدا از کار و زندگی افتادیم..کلی ضرر کردم..درسام .تحقیق هام..مقاله ها و...
چوب خدا صدا نداره ...اگه بزنه دوا نداره ...مردم اینهمه ضرر کردن..میگن میدیم...مثل همون خسارت سیل دوسه سال پیش که هنوز ندادن میدن حتما ...اه مردم پشت سرشونه😒