2777
2789
عنوان

اصول کم کردن وزن

119 بازدید | 3 پست

سلام به همگی،. مطلب مفیدی از کانال کلینیک دکتر تغذیه ام خوندم براتون میذارم، امیدوارم براتون مفید باشه 👇

افزایش وزن در دوره اي طی چند سال یا چند ماه اتفاق مي افتد، پس برای کاهش وزن بدون عارضه به زمان نیاز داريد.

🍽رعايت رژیم غذایی اصولی و سالم به منظور کاهش وزن و حفظ سلامتی یک فرآیند فوری و سريع نیست و شاید به همین خاطر است که سخت به نظر می رسد🤔

.

💎اما بعد از رعایت یک رژیم غذایی سالم متوجه مي شويد كه داشتن برنامه اي منظم براي تغذيه روزانتون چقدر لذت بخش و با ارزش است.😍💪🏼

وقتی با رعایت رژیم غذایی سالم در مدت يك هفته، ٤ سایز از سایز لباس شما کم نشده، ناراحت نباشيد و نااميد نشويد.

گرفتن نتيجه دلخواه با رعایت یک رژیم غذایی سالم شاید طول بکشد، اما وقتی به نتايج شگفت انگيز استفاده روزانه از غذاهاي سالم دست پیدامی كنيد متوجه می شوید که واقعا ارزشش را دارد. .

💁🏻اين شما هستيد كه با گرفتن تصميم درست، مي توانيد باعث ارتقاء سلامتي و بهبود كيفيت زندگي خودتان شويد چرا كه اساسي ترين فاكتور مورد نياز براي شادماني، حفظ و به دست آوردن سلامتي است.

🍎ما براي شما و ارتقاء كيفيت زندگيتان برنامه هاي ويژه اي داريم

🌿جهت دریافت رژیم به آیدی زیر پیام دهید:

Drzahrab@

آدرس کانال :

http://t.me/dietclinicz/

راستی بچه ها شاید لازم باشه بگم که من با این کانال کلینیک همین جا آشنا شدم،. یه کاربر به اسم رقیه جووون ازش رژیم گرفته بود و راضی بود، معرفی کرده بود توی نی نی سایت 

خدا خیرش بده 

منم راضی بودم، حالا منم میذارم امیدوارم برای کسی مفید باشه 

واقعا کارش درست و اصولیه خانم دکتر 

راستی اینم تازه گذاشته تو کانالش  👇 

ان شاا... به درد کسی بخوره 😍🌹

خیلیا از الان به فکر کاهش وزن تا شب عید هستن🧐
درستشم همینه که از چند ماه قبل با برنامه ریزی و صبر اقدام کنیم به کاهش وزنمون
تا اون هفته ها و روزای آخر با استرس و نگرانی به فکر کاهش وزنمون نباشیم و تهشم هیچی به هیچی😢
از همین امروز میتونید با دریافت پکیج 3 ماهه ما با مناسب ترین قیمت(میتونید مقایسه کنید)و پشتیبانی و پیگیری هفتگی تا شب عید به صورت استاندارد ۱۰ تا ۱۲ کیلو کاهش وزن داشته باشید.
و حتی برای ایام نوروز هم برنامه مخصوص خودتونو داشته باشین و از خوراکیای خوشمزه بی نصیب نمونید🤩
تو این پکیج علاوه بر پیگیر و پشتیبانی تغییرات وزنی تا رسیدن به وزن نرمال یا ایده آل، ان شاا... بعد از رسیدن به وزن نرمال، یک رژیم تثبیت رایگان هم میتونید دریافت کنید.
🌿برای دریافت رژیم و اطلاع از شرایط به آیدی زیر پیام بدید :

Drzahrab@

آدرس کانال :

http://t.me/dietclinicz/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۱۳روزه رژیمم ۶۰۰گرم کم کردم

خوب کم کردی 

فکر کنم اگه اینطوری پیش بری تو یک ماه حدود دو کیلو و نیم رو داشته باشی 

من کنار رژیمم روزی نیم ساعتم پیاده روی داشتم، خیلی خوب بود 

خوب کم می کردم، هفته ای یک کیلو تقریبا 

از طرفی فکر کنم  بعضی وقتا تا بدن واکنش بده، یه کم طول می کشه