2777
2789

دوتا خواهر زاده ی دوسداشتنی دارم یکیشون 5 ساله و یکی 6 ماهه که هر دو پسر هستن. خواهرم بنا به دلایلی دوروز نیست و کوچولوها باید پیش من بمونن. 

بنظرتون برای بچه 5 ساله چه تفریحی جذابه که بشه توی خونه انجام داد؟! ضمن اینکه بزرگه خیلی وابسته به خواهرم و بهونه گیره اما کوچیکه اگه گرسنه نباشه آرومه و شیر خشک و فرنی و.. هم می‌خوره. 

برای اینکه خوابش ببره چیکار کنم؟ 

اخه بزرگه شیطونه، تا بچه خوابش میبره سر و صدا میکنه. 

کلا اطلاعاتی که دارین و کمکم میکنه لطفا بگین😘😘

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
چه خواهرخوبی هستی..

چطور؟ 🤔🤔

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

که حاضری دوتابچه کوچیک‌رو نگه داری!اونم.دو روز

آهان. خب خواهرمه. آدم برای خواهرش نکنه برای کی بکنه. تازه غریبه که نیستن بچه های خواهرمن. بچه ی خواهر و برادر مثل بچه خود آدمه 

بنظرم قلقشو از خود خواهرتون بپرسید چون اون بهتر میدونه چون بچه های الان فرق دارند ولی میتونی براش سی دی کارتون بزاری یا مشغول نقاشیش کنی یا اگه تبلت دارید یا تو گوشی یه بازی کودکانه نصب کنید بهش بدید سرش گرم بشه برای یه روز حالا زیاد اشکالی نداره یا قصه بخونید اگه تونستید. و گرنه اذیت میکنه برای دوتا سخت میشه بستگی به علایقش داره دیگه 

بهترین قسمت هر چیزی رو  ببین. وقتی قسمت خوب ماجرا رو نمیبینی ...یعنی فقط داری نیمه تاریک وجودی خودتو میبینی .. دوباره نگاه کن
خودتون مجردید یا متاهل؟

متاهلم اما بچه ندارم. 

بنظرم قلقشو از خود خواهرتون بپرسید چون اون بهتر میدونه چون بچه های الان فرق دارند ولی میتونی براش سی ...

اره خودمم رفتم چند تا کارتون خریدم بزارم براش. 

و یه دونه رنگ آمیزی که سرگرم بشه. 

ممنون از نظرتون

متاهلم اما بچه ندارم. 

اسباب بازی هایی که بهش علاقه داره رو به خواهرتون بگین واسش بیاره .انیمیشین واسش بزارین .پازل خونه سازی .موقع خواب کوچیکه تو اتاق جدا بخوابونینش و با بزرگه بازی کنین هم سرگرم میشه هم سروصدا نمیکنه

💟R 💟تو تمام منی خدای کوچک دوست داشتنی من     👯