2777
2789

سلام دوستان برای پسرم 10 روزه که واکسن چهارماهگی شو زدیم امروز متوجه جوشای ریز قرمز روی رون پاش دقیقا همونجایی که واکسن تزریق شده شدم نگرانم کسی تجربه شو داره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریفلاکس نیست؟؟؟

هارلی واسه ملکه جوکر شدن خودشو پرت کرد تو اسید جوکرهم باهمه ی بدیاش پرید تا بتونه بهش ثابت کنه ادم بدیه ولی وقتی یک نفر براش جون میده نباید براش کم بزاره،تو این مدت که نبودم بخاطر بعضیا بود که حالمو بهم زدن جالبه که چجوری تو این مدت تحملشون می کردم اما برگشتم ولی قرار نیست بمونم می خوام دوباره برم خسته شدم از جو سایت تاوقتی که بعضیا تو سایت باشن من بمیرمم اینجا نمی مونم فقط امدم چند تا تاپیک رو پاک کنم همین...شاید زمان ببره اما مهم نیست اصلا
احتمال الرژی هست ولی نه که حتما به واکسن ربط داشته باشه اگه به مرور بیشتر شد ببرش دکتر الرژی اگه ن ...

انگار از دیشب قرمزیش رفته جوشاش داره همرنگ پوستش میشه پنجشنبه پیش متخصص بودیم برا سرماخوردگیش ولی خبری از جوش نبود 😞

نه ریفلاکس نداره 

اها

هارلی واسه ملکه جوکر شدن خودشو پرت کرد تو اسید جوکرهم باهمه ی بدیاش پرید تا بتونه بهش ثابت کنه ادم بدیه ولی وقتی یک نفر براش جون میده نباید براش کم بزاره،تو این مدت که نبودم بخاطر بعضیا بود که حالمو بهم زدن جالبه که چجوری تو این مدت تحملشون می کردم اما برگشتم ولی قرار نیست بمونم می خوام دوباره برم خسته شدم از جو سایت تاوقتی که بعضیا تو سایت باشن من بمیرمم اینجا نمی مونم فقط امدم چند تا تاپیک رو پاک کنم همین...شاید زمان ببره اما مهم نیست اصلا
انگار از دیشب قرمزیش رفته جوشاش داره همرنگ پوستش میشه پنجشنبه پیش متخصص بودیم برا سرماخوردگیش ولی خب ...

البته ببین چیز جدید چی خوردی از دو روز قبلش

مثلا غذای بیرون 

ولی درهرحال اگه داره کمتر میشه مهم نیست

البته ببین چیز جدید چی خوردی از دو روز قبلش مثلا غذای بیرون  ولی درهرحال اگه داره کمتر میشه م ...

نه من زیاد اهل غذای بیرون نیستم تو این دو سه روزه هم چیز جدیدی نخوردم 😕 تا فردا صبر میکنم بهتر نشد میبرم دکتر 😞

نه من زیاد اهل غذای بیرون نیستم تو این دو سه روزه هم چیز جدیدی نخوردم 😕 تا فردا صبر میکنم بهتر نشد ...

زمان میبره تا بهتر بشه در واقع اگه بدتر شد ببر یعنی مقدار جوشها بیشتر شد

ولی کلا در نطر داشته باش که ممکنه خفیف الرژی داشته باشه