2777
2789
عنوان

کم خوابی پسر 6 ماهم

77 بازدید | 6 پست

سلام الان ک این تاپیکو زدم دارم مثل ابر بهار اشک میریزم.6ماهه من نتونستم بخوابم.پسرم تو 1ساعت 3بار بیدار میشه.شیر نمیخوادا فقط بیدار میشه نق نق میکنه باید این پهلو اون پهلوش کنم یا بزارم رو پام بتونه بخوابه بعضی وقتاهم به هیچ روش نمیخوابه منم دارم دیوونه میشم از بیخوابی.روزام ک 15مین میخوابه بیدار میشه.همسرمم صبح میره سرکار نمیتونه برام نگه داره یکم بخوابم.به دکترا میگم یه شربت خواب اور بهم بگین دعوام میکنن میگن طبیعیه.اخه من باید خواب داشته باشم بتونم از بچه مراقبت کنم.شیر خشک میخوره پسرم شباهم سیرش میکنم.چندبارم تو شب بهش اب میدم.دیگه دلم میخواد خودمو بکشم اگه شربی می‌شناسین ک خوابشو تنظیم کنه بهم معرفی میکنین

تمام زندگیم همسرم...❤

سلام عزیزم گلاب بزن ب پیشونیش و زیردماغش خواب اوره.در ضمن چرا چندبار شب ب بهش اب میدی😕مگه دوغ خورده ک تشنش شه.ااین از خستگیه بدنشه ک بیدارمیشه

باروغن چربش کن مخصوصا کمرشو 

تازه خیلی هم خوششون میاد 

منم خودم دختر 6 ماهه دارم 

کدوم شهری؟

روغنهای ارگانیک کاملا طبیعی ارگان بادم شیرین.تلخ.نارگیل.زیتون. کنجد.و.....بجای کراتین از شیباتر استفاده کنید  و حالشو 

والا بچه منم تا ۱سالگی همین طور بود

یا باید رو پا میخوابوندمش دوباره یا اینکه خودش اینقدر تکون میخورد و گریه میکرد تا وقتی روی شکمش میفتاد یا به پهلو میشد دیگه ساکت میشد و خوابش میبرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم گلاب بزن ب پیشونیش و زیردماغش خواب اوره.در ضمن چرا چندبار شب ب بهش اب میدی😕مگه دوغ خورده ...

سلام عزیزم من رشت زندگی میکمم.اخه بهم میگن چون شیر خشک میخوره تشنش میشه

تمام زندگیم همسرم...❤
والا بچه منم تا ۱سالگی همین طور بود یا باید رو پا میخوابوندمش دوباره یا اینکه خودش اینقدر تکون میخو ...

خودم دمرش میکنم میخوابه ولی باز نیمساعت بعد بیدار میشه.

تمام زندگیم همسرم...❤