2777
2789
عنوان

دلم از همه دنیا گرفته

257 بازدید | 17 پست

از شوهرم متنفرم خیلی اذیتم میکنه

بهم روزی هزار بار فحش میده به پدر و مادرم

بهم دیشب گفت آخرش با تفنگ میکشمت  تا حالا چندبار بهم گفته بخدا راضیم بمیرم ولی دیگه حتی یک ثانیه با همچین مردی زندگی نکنم

اگه به خاطر بچه هام نبود میرفتم و پشت سرم هم نگاه نمی کردم

چیکار کنم خداااااا

انقدر از دیشب تا حالا گریه کردم چشمام باز نمیشه صورتم شده مثل لبو،اگه با این حال و روز برم خونه مامانم اونا هم ناراحت میشن زنگ زدم هزار تا بهونه آوردم که من امروز نمیام

تازه دیشب دم غروب مامانم زنگ زد حال بچه م که مریضه بپرسه آقا خونه بود گفت چرا حالا زنگ زدن چی میخواستن بگن که این وقت زنگ زدن و هزار جور فحش و چرندیات 

آخه آقا این وقت روز معمولا خونه نیست

من هم گوشی بر نداشتم اونا هم دلواپس شدن زنگ زدن به موبایلم من هم که عصبانی بودم به بابام گفتم فلانی اینجوری میگه اون بدبخت هم ناراحت شد و گوشی رو قطع کرد دلم براشون کبابه

نمیدونم چی کار کنم....

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین     اکشف کربی بحق اخیک الحسین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم به صرف بچه داشتن میخای زندگی کنی . درسته بچه واقعا اهمیت داره و ما مسئولیم اما در چنین شرایط پر از تنش اون بچه به نظرت بیشتر آسیب نمی بینه؟ مشکلش با خانوادت چیه ؟ کاش به پدرت نمی گفتی . پدرت مظلومن الان چقدررر غصه خورده

دوستای گل در خواست دوستی قبول نمی کنم 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

اگر میخوای زندگی کنی  یجور زندگی کن که فقط ارامش داشته باشی سر بسرش نزار  یعنی کاری نکنی که دهنشو باز کنه بهانه دستش نده بزار دهنش بسته بمونه ولش کن فکر که باهاش همخونه ای فقط

اللهم عجل ولیک الفرج ان شـــاءالله

عزیزم حتما از ی مشاور کمک بگیر ممکن راهکارایی ک ما میدیم اوضاع رو بدتر کنه

آدم دروغگو حسابش پاکه چون دهنشو واکنه همه میفهمن خالی میبنده بترسین از آدم راستگو که اگه دروغ بگه حرفش سنده همه باور میکنن

همه مردا اینطورین ازخوبی های پدرمادرم بگم تعجب میکنی اخرش برگشت گفت وظیفشونه به دخترشون دادن به من که ندادن میگم منکه چیزی نگفتم میگه کاش قبول نمی کردم همش منته درگیرباخودش فحشهایی هم میده.که ازگفتنش معذورم

خب مشکلش چیه؟ چرا اینطوری میکنه؟! یه علتی داره دیگه

مشکلم داشته باشه کسی که به این روش حلش میکنه بیماره! خاک تو سر بیشعورش

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***

خدا بگم چکارت کنه...چرا اینجور چیزا رو به پدرت گفتی؟؟؟

بمیرم واسه پدرت

دختر هیچی نگو

در ضمن اینجور مواقع پیام میدن دستم بنده ازاد شدم باهاتون تماس میگیرم

یه حاجت خیلی مهم دارم برام صلوات بفرست تا مشکلم حل شه... ممنونم عزیزم