2777
2789
عنوان

بیایید

73 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها شوهرم کارگز لوازم خونگیه ایرانی فروشه گازیخچال انواع هود لباسشپیی سینگ کسی خاست ب پیچش سربزنه

نمیخام الکی تعریف کنم توامین حضور پاساژای دیگ باقیمت یکونیم دوتومن سپد جنس ایرانیو میدن مردم باسرمیخرن نمیدونن بادروغ گولشون میزنن ولی پاساژ شوهرمن باپنجاه نهایت صد سودمیفروشن معروفه پاساژمحمد بازم کسی خاست بصپرت حضوری غیرحضوری میفروشنئپیچ ایستاشم بدم ایرانی فروشن

دوبارکاربریم تعلیق شده  به درخواست خودم جدید نیستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بده پیجشو عزیزم

aminhozorrخودم دارم پیچشو برای شوهرم ساختم بدبختاصبح تاشب میرن هیجی ب هیجی حالاپاساژای دیک بایکونیم سوددارن ب مردم میدن چقدم فروش دارن

باش حتما سر میزنم به پیجش

اوکی بازم اگ خریدی چیزی داشتید بگید ک ازطرف نی نی سایتید تخفیفم میده....فروشش هم حضپوری هست هم غیرحضوری باارسال