2777
2789
عنوان

تف من بود ، نوش جون بقیه

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 35 پست
😂😂😂میدونم چی میگی درک میکنم ولی بنظرم نیازی نیس تو هم سرتو گرم کنی دوستای من شراب میخورن پس منم ...

سرم شلوغ هست ، کار زیاد دارم ، ولی بازم این تنهاییه آدمو اذیت میکنه ، اینکه یکی نیست براش درد و دل کنی ، یکی ک براش تعریف کنی روزات چطوری میگذرن ، خلاصه بگم در مشغول ترین خالتم ک باشم باز خلا وجود یکی ک دوستم داشته باشه و نگرانم باشه حس میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرم شلوغ هست ، کار زیاد دارم ، ولی بازم این تنهاییه آدمو اذیت میکنه ، اینکه یکی نیست براش درد و دل ک ...

یه دوست دختر پیدا کن که جای همه رو برات پر کنه

من خواهرم همه کسم بود بهترین دوستم بود همه زنذگیم بود

دوستی با پسر اخرش شکسته

من هیچوقت دوس پسر نداشتم😁هیچ کی باورش نمیشه😂😂

I am a queen because I have a cute mad king
خب مگه نمیگی کات کردین ؟؟ دیگه به شما ربطی نداره کارهای اون

اره خب کاملا درست میگی ،ولی من یه عادت بدی ک دارم چیزی ک یه زمان مال من بوده تا ته ته اینکه از بین بره کلا بازم مال خودم میدونم ... 

نمیدونم شاید ب رابطه ی دوباره فکر میکردم‌ک الان ناراحت شدم

یه دوست دختر پیدا کن که جای همه رو برات پر کنه من خواهرم همه کسم بود بهترین دوستم بود همه زنذگیم بو ...

اره منم وقتی نداشتم احساس تنهایی نمیکردم ، خوب کاری میکنی ک دوست پسر نداری ، 

یه بار آدم تنهاییشو تقسیم کنه، بعدش نصف نمیشه ،دوبرابر میشه