2777
2789
عنوان

تف من بود ، نوش جون بقیه

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 35 پست

چ علاقه ای بهم داشتین هر دوتون 

واقعا خدا به هر دوتون رحم کرده که جدا شدین و کار به ازدواج نرسیده 

معجزه یعنی اینکه حسین و برادرش عباس ، منِ روسیاه رو قابل بدونن و حاجتم رو بدن .خدایا شکرت 💙            خدایا از اولش سپردمش دست خودت تو دلیم رو . خودت نگهشدار. خدایا شکرت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب آدم با تنهایی چیکار کنه آخه☹☹☹☹

خب با دوستای دخترت بگرد

یعنی حتما باید با پسر دوست باشی که تتها نباشی

برو باشگاه با دوستات بگرد خو بگذرون

I am a queen because I have a cute mad king
😅😅نوش جون بقیه 

خخخخ بهش فکر نکن روی خودت زندگیت و آرزوهات تمرکز کن یکبار عاقلانه انتخاب کن و یک عمر عاشقانه زندگی کن 😊

انقد در مورد امضای قبلیم پرسیدین ک جریان چی بوده گفتم بزار عوض کنم توضیح بدم عاقا کاربری قبلیم مال 96 بود ترکید فقط و فقط بدلیل یه گ و ز 😐😐😐😐😐 اشتباه نکنید من گو ز ی در نکردم😑😑😑😑 یه خانومی چنان جلوی شوهرش بوق زده بود ک مرد بیچاره زندگی رو ول کرده بود رفته بود خبری هم ازش نبوده حالا این بانوی گوز نشان اومده بود دنبال راه چاره بود ک مرده رو برگردونه ولی طبق محاسبات من با اون شدت ک ایشون انفجار داده بود الان مرده باید تو سطح کره مریخ مشغول یافتن نشانه های حیات باشه 😐😐 بانوان گرامی لطفا هنگام مراوده و معاشه با همسرانتان خودتونو سفت بگیرید اگه نمیتونین سفت وایسین حداقل تاپیکشو نزنید روا نیست شما بگوزی ما قطع دسترسی شیم 😑😑😑😑😥😥😥😥😥
نه زود نبود ، خیلی چیزا تو زندگیم فدا شد بخاطرش☹☹☹

هرچی بود گذشت فراموشش کن گور باباش همشون همینن فقط بدنتو میخان تف تو بود تف بقیه هم میشه

امروز متولد شو یه ادم جدید شو

خب با دوستای دخترت بگرد یعنی حتما باید با پسر دوست باشی که تتها نباشی برو باشگاه با دوستات بگرد خو ...

بحث اینکه ک تمام دوستای دخترم سرشون جاهای دیگه گرمه ،😂

هرچی بود گذشت فراموشش کن گور باباش همشون همینن فقط بدنتو میخان تف تو بود تف بقیه هم میشه امروز متول ...

خدا لعنتش کنه ، هزاااااار باررر☹☹☹ 

حس میکنم بازیم داده

☹☹☹ خو اگر آمارش نمیومد ک منه ابله دوستش داشتم☹☹

دیگه امارش رو نگیر . کلا راحتتری . چون امکان دوباره .‌‌.. درونت دوباره بیدار بشه . از من گفتن 

معجزه یعنی اینکه حسین و برادرش عباس ، منِ روسیاه رو قابل بدونن و حاجتم رو بدن .خدایا شکرت 💙            خدایا از اولش سپردمش دست خودت تو دلیم رو . خودت نگهشدار. خدایا شکرت 
بحث اینکه ک تمام دوستای دخترم سرشون جاهای دیگه گرمه ،😂

😂😂😂میدونم چی میگی درک میکنم

ولی بنظرم نیازی نیس تو هم سرتو گرم کنی

دوستای من شراب میخورن پس منم بخورم یا سیگار میکشن پس منم بکشم

برو باشگاه هرروژ بهتزین تفریحه

دیگه امارش رو نگیر . کلا راحتتری . چون امکان دوباره .‌‌.. درونت دوباره بیدار بشه . از من گفتن 

اخه من آمارشو نمیگیرم ، دوستام خودجوش میان برام میگن ، اتفاقا از شهری ک اون و خاطره هامون بود رفتم ک دیگه بهش فک نکنم ، دوستام زنگ میزنن و خبرشو میدن