2821
2789

از وقتی زایمان کردم هروز موهام کم پشت تر میشه🥺😭

زینک و هیر ویت و مولتی ویتامین هم میخورم

میخوام برم دکتر نمیدونم نتیجه میگیرم یا نه

من رفتم دکتر یکم بهتر شدم

اینکه توقع داشته باشی مادرشوهرت باهات خوب باشه چون تو باهاش خوبی......مثل اینه که توقع داشته باشی گرگ تو رو نخوره چون تو اونو نمیخوری!

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من رفتم دکتر یکم بهتر شدم

البته موهامو هم از بارداریم تا الان که دوساله میگذره مدام کوتاه کردم جون گرفتن

اینکه توقع داشته باشی مادرشوهرت باهات خوب باشه چون تو باهاش خوبی......مثل اینه که توقع داشته باشی گرگ تو رو نخوره چون تو اونو نمیخوری!
البته موهامو هم از بارداریم تا الان که دوساله میگذره مدام کوتاه کردم جون گرفتن

منم موهام رو کوتاه میکنم 

ولی انگار جای موهای ریخته شده مو در نمیاد

الان موهام کمتر از دوران شیردهیم هست

میشه ی کوچولو توضیح بدی  نتیجه میده صد در صد ؟

تو اینستا دیده بودم یه دختره میرفت موهاش خیلی پرپشت شده بود از خیلی ها هم تعریفشو شنیدم،سه جلسه هست ،باید جای خوب بری.منم میخوام برم

داروی خاصی داد؟ شامپو چی ؟ یبار رفتم دکتر نتیجه نگرفتم🥺

آمپول و قرص و اسپری(سرم)

تازه گفت بچه شیر میدی دستم بسته اس

اون دکتری که من رفتم گفت شامپوها فقط جنبه ی تبلیغاتی دارن هیچ تاثیری ندارن

منم موهام رو کوتاه میکنم  ولی انگار جای موهای ریخته شده مو در نمیاد الان موهام کمتر از دوران ...

برو یه دکتر خوب بهتر میشی

ممنون حتما میرم

خواهش میکنم

عزیزم فقط با روشهای گیاهی(صددرصد)گیاهی درمانتو شروع کن .پی آر پی موادی ک تزریق میکنن داخل پوست سر ماینو داره و با قطعِ مصرف ودرمان مجدد موها ب طرز وحشتناکی میریزه.میتونید پیج منو هم یه نگاه بندازید.مطالب مفیدی درمورد مو مطرح کردم.

دوستای گلم اگه ریزش شدیدِ مو ونازکیِ تارمو وشوره ی سر دارید.اگه دنبالِ رویش مجددِ مو هستید ،میتونم کمکتون کنم.روشم کاملاََ گیاهی هست .ارسالِ روغنِ دست ساز ب همه ی شهرها امکان پذیره.برای خرید تماس بگیرید۰۹۰۱۱۸۵۰۳۲۳.ویا ب آدرسِ اینستام @tare_moye_ba_arzeshمراجعه کنید.مزاحمت پیگیری میشه
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز