2777
2789
عنوان

بدبین شدم دیگ نسبت ب همه

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 35 پست
از آینده نترس از نینی سایت برو اگه میبینی بهت لطمه میزنه تاپیکا

لطمه نمیزنه اما واقعا فکرمو مشغول کرده

من فقط واس راهنمایی و استفاده از تجربیات بارداری عضو سایت شدم،مگ سایت بارداری و بچه داری نیس

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرنازم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خداروشکر تا الان هیچی ازش ندیدم. همیشه هم گوشیشو بهم میده. دل پاکه. ولی خب ترسیدم .انشاالله آیند ...

دقیقا انشالله ک تا ابد همینجوری باشن

لطمه نمیزنه اما واقعا فکرمو مشغول کرده من فقط واس راهنمایی و استفاده از تجربیات بارداری عضو سایت شد ...

والا چند روزه اومدم تو سایت میبینم کمتر بارداریه بیشتر غیبت خواهر شوهر و خیانت و طلاق و فال تا کودک و نوزاد

عجب صبری خدا دارد
راستش منم بخاطر ایتجور چیزا علاقه ای به جمع ندارم تو جمع فکرهای بد میکنم اعصابم داغون میشه تو خونه م ...

اینجوریم افسردگی میگیریم باید رو خودمون کار کنیم ک زود تحت تاثیر هر چیزی قرار نگیریم

منم بدبین شدم با این تایپیکا که گذاشتن..فکرم مشغول شده. هی با خودم میگم باید برم چکش کنم بیشتر حواسم ...

بیاید دیگ تاپیکای خیانتو نخونیم تا الکی اتیش نندازیم تو زندگی خودمون و سردی بین هم نندازیم

والا چند روزه اومدم تو سایت میبینم کمتر بارداریه بیشتر غیبت خواهر شوهر و خیانت و طلاق و فال تا کودک ...

دقیقا خیلی مسخرس واقعا اینجاییم تا از تجربیات هم استفاده کنیم اینجور چیزا باید برن واس ی سایت یا کانال مشاوره ای چیزی حداقل کمکشون کنن با دوتا حرف ای وای چقد بدبختی منه نوعی دردی دوا نمیشه ک

تاپیک چیه گلم توزندگی رومیبینم

اره اینم هس ولی خب زندگیا متفاوتن نذاریم مشکلات دیگران زندگی مارم تحت تاثیر بذارن اگ کمکی میتونیم بکنیم واس مشکلات اطرافیانمون انجام بدیم ولی زندگی خودمونو تحا تاثیر قرار ندیم