2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فداش بشم‌پسرم‌گرفت

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...

این چ حرفیه من نمیدونم چرا بزرگش کردین بابا هر سال انفولانزا هست . بعدم کسلنی خطر مرگ تهدیدشون میکنه ک سیستم ایمونی شون ضعیف باشه و یا بیماری خاص داشته باشن شما ایشالله با استراحت چند روزه و مصرف مایعات خوب میشی بعدم افکار منفیو از خودت دور کن.

ما هر سال انفولانزا داریم تو فصل سرما 

پس چرا انقدر بحث هست سرش 

بعدم با دکتر رفتن و مراقبت صحیح بخیر میگذره واسه کسانی که خدا نکرده درگیر این بیماری شدن

پس اینهمه دل خالی کردن چیه اخه 😢😢😢

این چ حرفیه من نمیدونم چرا بزرگش کردین بابا هر سال انفولانزا هست . بعدم کسلنی خطر مرگ تهدیدشون میکنه ...

امروز خیلی بد بود حالم رفتم دکتر الان بی حالم و بدن درد و سردرد دارم همین

خدانکنه عزیزم من گرفتم منی ک خیلی پوست کلفتم انداخت منو ولی اصلانگران نباش هیچ اتفاقی نمیوفته ایشالابچت نگیره ماسک اینابزن اگ گرفتی

برای حل شدن همیشگی مشکلم ودرست شدن زندگیم خواهش میکنم یه صلوات بفرستید