2777
2789
عنوان

خواب دیدن

209 بازدید | 20 پست

کسی هست تعبیرخواب بلدباشه؟

⛔بهترِ یک 🐴 آدمو💋کنه ↩تا↪ یک💋 آدمو🐴کنه 🙆‍♀️⛔      ⛔این☝️ پروفایل و👈📿 ثبت کاربری شده💯وهرگونه کپی     برداری پیگردقانونی داردوانحصراتحت اختیاربنده↩🥴📿↪است💯      به بعضیام بایدگفت ببخشیدکه تودخالتاتون زندگی میکنیم🔎                   🥴☝️  منم داروغه ناتینگهام هستم💯

چی دیدی

وزن هدف 70 کیلو تاپایان این تیکر خدایا خودت کمکم کن اراده داشته باشم و انگیزه.وزن اولیه ۱۰۸.بعد ۱۰۴.ودربزج ۹ سال ۱۴۰۰شدم ۹۸در تلاش اومدن وزنم به ۹۰کیلو/از ۴مهر ۱۴۰۱رژیم رو شروع کردم/از وزن ۱۰۴ونیم درتاریخ ۱۳ابان رسیدم به۹۷ونیم✅...۲۲ابان وزن ۹۶✅8اذر95و800

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه چهارساله خواب شخصی رومدام میبینم 

⛔بهترِ یک 🐴 آدمو💋کنه ↩تا↪ یک💋 آدمو🐴کنه 🙆‍♀️⛔      ⛔این☝️ پروفایل و👈📿 ثبت کاربری شده💯وهرگونه کپی     برداری پیگردقانونی داردوانحصراتحت اختیاربنده↩🥴📿↪است💯      به بعضیام بایدگفت ببخشیدکه تودخالتاتون زندگی میکنیم🔎                   🥴☝️  منم داروغه ناتینگهام هستم💯
کابوس میبینی افکارت پریشونه و تمرکزت خوب نیست

ممنون یکی دیگه اینکه میبینم بهم خیانت شده و یکی دیگه خواب یه شخصی ک عاشقم بوده و من نمیخواستمشو خیلی میبینم چرا؟؟

👈 با هرکی مثل "خودش"👉 
سه چهارساله خواب شخصی رومدام میبینم 

خب چجوری میبینی؟آشناست یا غریبه؟

اینجوری که نمیشه جوابی داد

🧡🧡🧡🧡🧡🧡چالش لاغری بامداد خمار🧡🧡🧡🧡🧡🧡وزن اولیه 78.                                                         وزن فعلی 78.                                                         وزن هدف 65.                                                         قد 171.                                                           من میتونم به هدفم برسم هیچ چیزی نمیتونه منو از راهی که پیش رو دارم منحرف کنه. اراده فوووول💪💪                    شروع رژیم 1399/10/27   
کابوس میبینی افکارت پریشونه و تمرکزت خوب نیست

نه اتفاقاکابوس نیست حالم توخواب خیلی خوبه 

ممنون یکی دیگه اینکه میبینم بهم خیانت شده و یکی دیگه خواب یه شخصی ک عاشقم بوده و من نمیخواستمشو خیلی ...

خیانت دیدن چون ماهیتش از ترس و نگرانی هستش اون هم تو دسته کابوس دیدنه

ولی اون شخص در گذشته که دلشو شکستی دلتو بدرد اورده و عذاب وجدان داری و چون به گذشتت مربوط میشه باز کابوسه خواهرم

خیانت دیدن چون ماهیتش از ترس و نگرانی هستش اون هم تو دسته کابوس دیدنه ولی اون شخص در گذشته که دلشو ...

😫😫😫😫 میدونی من خیلی کابوس میبینم وای نمیدونی انقد حالم بد میشه تو خواب یدفه میپرم چرا؟؟؟؟

👈 با هرکی مثل "خودش"👉 
نه اتفاقاکابوس نیست حالم توخواب خیلی خوبه 

مگه قرار بود حالت چطوری باشه!!

ی مقدار نمک و تو ی لایلونی بریزید و سرشو ببندید بزارید زیر بالشتون و بخوابید بعد اون مقایسه کنید خوابهاتونو البته ی آیت الکرسی هم تو نمک بخونید و فوت کنید

خب چجوری میبینی؟آشناست یا غریبه؟ اینجوری که نمیشه جوابی داد

جاییکه کارمیکنم ایشونم هستن البته مراوده ای بین ماحتی درحدسلام وعلیک نیست اینم بگم بهش اصلافکرنمیکردمواصلا برام مهم نبوده ولی خسته شدم ازبس هرشب خوابشومیبینم درصورتیکه کلی مشغله فکری و...دارم انگار قراره یکی توخواب تومغزم بگنجونه که این شخص جزیی ازآینده منه