2777
2789
عنوان

چرا بعضي مردا توقع دارن التماس كنيم!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 49 پست
منم منتظرمیشم شب بیاد اصلا نمیرم بیرون ازین به بعد هر روز واسه خودم میرم میگردم از فردا شروع.میکنم

آفرین حالا شد برا خودت مستقل باش اصلنم بهش نگو بریم بیرون اگرم احیانن بهت گفت پاشو بریم بیرون یکی دوبار بهش بگو نه مرسی خستم نمیام 

کجایی عزیزم کدوم شهری بیا باهم بریم بیرون

مشهدم گلم نميذاره با دوست و اينا برم مشكلم اينجاس

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الانم قهر كرد رفت اتاق ديگه بخوابه ميگه عذرخواهي ياد نداره 😾

به درک تو هم برو تو اتاقت بگیر بخواب...محلش نزار خودش میاد منت کشی،

دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔
همينجوري پدرم رو دراورده واي به حال اون روز

کوتاه اومدی بس ک 

قشنگ اماده شو برو درو باز کن بگو یاالله پاشو 

نرفت خودت برو 

فقط بهش نشون بده ک بخودت اززش قائلی

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋
عزیزم امضات....خیلی ناراحت شدم.ببخشید سقط کردی یا فوت کرد؟اگ دوست داشتی جواب بده

سقط كردم عزيزم تو شكمم ايست قلبي كرد

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 
وا بگو کاری میکنم التماسم‌کنی ک ببریم😂

خيلي دلم بيرون ميخواست خب اين وقت شبم بايد بريم يرقبر امواتش

آفرین حالا شد برا خودت مستقل باش اصلنم بهش نگو بریم بیرون اگرم احیانن بهت گفت پاشو بریم بیرون یکی دو ...

اون عاشق بیرون رفتنه اگه بگم بریم خیلی خوشحال میشه ولی ازین به بعد خودم میخام روزا برم بگردم اخه اون تا 8 شب.سرکاره

مشهدم گلم نميذاره با دوست و اينا برم مشكلم اينجاس

اوف مثل شوهر من، منم مشهدم حتی خونه خواهر برادرمم محدودیت دارم

تما عادت کردم به این وضع یه جورایی..سالهاس

دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔
التماس کنی روشوخی گفت یاجدی  خودت توی طول روزبروبیرون که نخاهی التماسش رابکنی

جدي بود اصلا انگار دلش نميخواست خب منم چن تا مشتش زدم گفتم برو سرقبر قوم هات اين وقت شب

خيلي دلم بيرون ميخواست خب اين وقت شبم بايد بريم يرقبر امواتش

من بودم جبران میکردم😑

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
جدي بود اصلا انگار دلش نميخواست خب منم چن تا مشتش زدم گفتم برو سرقبر قوم هات اين وقت شب

خب پس یک کارایی کردی تو هم🧐🤭

اون عاشق بیرون رفتنه اگه بگم بریم خیلی خوشحال میشه ولی ازین به بعد خودم میخام روزا برم بگردم اخه اون ...

آره بابا بخدا آدم با خودش حال کنه بهتر از اینکه منت بزارن سر آدم با دو دقیقه بیرون بردنشون ک میخام نبرن والا

به درک تو هم برو تو اتاقت بگیر بخواب...محلش نزار خودش میاد منت کشی،

خب بياد چه فايده اين وقت شب!؟من دلم اون موقع بيرون ميخواست نه بذاره فردا