2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزان. اگ تاپیکای قبلیمو ببینید من ی دختر ۱۸سالم ک ۳سال و نیمه ک با کسیم و رابطمون فوق العادست و خدا بخاد دو سه سال دیگه ازدواج میکنیم. عشق من ی برادر داره ک چون من از نظر قیافه ای و سطح فرهنگیه خانواده از دوسدختر اون یکم بالاتر بودم(البته خودم بدم میاد از این نوع حرف زدن ) از من متنفر بود. هرجور حساب میکردیم من و علی ازدواجمون از ازدواج اونا زودتر بود. تا اینکه برادرشون تصمیم گرفتن ازدواج کنن اونم اونقدر یهویی ک در عرض ۲ هفته خاستگاری و خرج برون و صیغه و عقد(ک فرداشب هسترو) انجام دادن. من خیییییلی حسودیم میشه بهشون. من و علی بخاطر شرایط درس خوندن من ۲ ۳ ماهی یبار همدیگرو میبینیم اما اونا ازین ب بعد همش با همن😔مادر علی به من میگه گیس بریده(موهام بلندن😂) ولی اونو خیلی دوسداره😔همه فکر و ذکر علی شده عقد داداشش و روزی نیم ساعتم با من حرف نمیزنه و همش میگه درک کن و طبیعیه. من بخاطر پشت کنکور موندنم یکم افسرده شده بودم. اما این چندروزه حالم واقعا بده😔دارم میترکم. با هیچکسم نمیتونم حرف بزنم دربارش. ب اینکه چقد الان من نیاز ب توجه دارم و علی نیست ک ... اصلا یک هفتست نتونستم درس بخونم. منی ک برا دانشگاه تهران رفتن با رتبه عالیم موندم پشت کنکور😔یچیزی بگید دلم اروم بگیره از خانوادشون. ک منم ب اندازه اون دوسدارن؟😔

۹/۹/۹۹ : من دارم آرزوهام رو زندگی میکنم😉

عزیییز دلم .کاملا درک میکنم حستو ،وقتی عروسشون شدی ،اون موقع توجه اونها رو مقایسه کن ،مطمئن باش اگه اختلاف بزرگی نباشه ،تو رو هم دوست خواهند داشت ،واقعا  علی آقات هم راست میگه ،همه مون همینیم ،منم عروسی برادرشوهرم نتونستم باشم و‌شوهر درگیر کاراشون بود ،دلم گرفته بود _بعد عروسی خواهر و برادر من شوهرم نق میزد که بهش بی توجه هستم 

سعی کن رو درست تمرکز کنی

بیشتر بهتر نیست ،کافی بهتره ❤
عزیییز دلم .کاملا درک میکنم حستو ،وقتی عروسشون شدی ،اون موقع توجه اونها رو مقایسه کن ،مطمئن باش اگه ...

علی هم میگه. میگه اونا ۴ سال از ما بزرگترن طبیعیه ازدواج کنن. ماهم هروقت همسنشون شدیم و نکردیم بعد میتونی حسرتشونو بخوری. اما من حالم از خودم بده😔از اینکه درسمو ول کردم حسرت کسایی رو میخورم ک الان دارن میزنن و میرقصن

۹/۹/۹۹ : من دارم آرزوهام رو زندگی میکنم😉