2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هزينش با بيمه چنده!؟

مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  

ژنتیک.بررسی میکنن بچه خدای نکرده سندروم نباشه

آهان من فکر کردم همرو تو سونو نشون میده، آخه یه سریا میگن آزمایشش بیخودیه همون سونو کافیه

خدا جونم سایه همسرم و بالاسر منو پسرم نگه دار, الهی آمین  
آهان من فکر کردم همرو تو سونو نشون میده، آخه یه سریا میگن آزمایشش بیخودیه همون سونو کافیه

اتفاقا آزمایشش خیلی مهمه و بهتره بری ببینی خدای نکرده بچه عیب و ایرادی نداشته باشه

اتفاقا آزمایشش خیلی مهمه و بهتره بری ببینی خدای نکرده بچه عیب و ایرادی نداشته باشه

منم همین نظرو دارم، آخه دخترعموم گفت هرکی میره جوابش اشتباه دراومده و الکی میگن بچه مشکل داره، میترسم برم یهو اینجوری بگن اونوقت از دلشوره میمیرم

خدا جونم سایه همسرم و بالاسر منو پسرم نگه دار, الهی آمین