2777
2789
عنوان

بچه ها کدوم این رنگا قشنگه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2570 بازدید | 115 پست
تهران مگه شما کجایی؟ ارزونتره؟ مادرم همدانه اونجا هم همچین ارزون نیست.  جای خوبش همینه.

مشهد .سالنای خیلی معروف نرو همش پول سالنشونو میگیرن مواد خوبم برات نمیزنن .من یه جا میرم موادش عالیه با این که جنس موهام خوب نیست موهام بد نمیشه موادش خارجیه.پارسال هایلات کردم دویست و خورده گرفت خیلی هم راضی بودم

هَرچه دَرفَهم تو آید    🤯🤯🤯🤯         آن بوَد مَفهوم تو...........😏😏😏
عزیزم بهش برس. کراتین برو بکن. یه چیزی هم بلدم ولی یکم سخته و شاید موهات چرب بشه دوست نداشته باشی. ا ...

کراتین احیا کردم سوختگیش بهتر شد ولی کراتین صافی سه تومن اینا در میاد یکم برام سنگینه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشهد .سالنای خیلی معروف نرو همش پول سالنشونو میگیرن مواد خوبم برات نمیزنن .من یه جا میرم موادش عالیه ...

راست میگی؟ چه بدونم. اینجا گیر نیوردم. دیدی موهامو که؟ سالن بردم شهریور برام رنگ کرد حتی یه دست نتونست دربیاره 200 گرفت. همچین سالن تحفه ای هم نبود. 

آینده حتما" زیباست.🥰
کراتین احیا کردم سوختگیش بهتر شد ولی کراتین صافی سه تومن اینا در میاد یکم برام سنگینه 

کراتین صافی 1.5 بود پارسال یه دوستام رفته بود. البته خودم تا حالا کراتین نکردم موهای من خیلی خیلی صافه خودش آخه. ببین برای موخوره نوکشون رو گرفتی از حموم که درمیای با حوله آب اضافه رو بگیر در همون حالت که خیسه با وازلین نوکاشونو چرب کن. دیگه موخوره نمیگیری. هر جاشم خشکی و سوختگی داره این کارو بکن بعد از یه ماه برطرف میشه. من هر وقت حال داشته باشم انجام میدم. عالیه و ارزون . فقط یکم چرب و چیلیه  

آینده حتما" زیباست.🥰
کراتین صافی 1.5 بود پارسال یه دوستام رفته بود. البته خودم تا حالا کراتین نکردم موهای من خیلی خیلی صا ...

نمیدونستم وازلین خوبه بزنم ببینم چی میشه مرسی عزیزم  راستی رنگ شماره یک و چهار نمیدونی چه رنگیه؟؟؟

نمیدونستم وازلین خوبه بزنم ببینم چی میشه مرسی عزیزم  راستی رنگ شماره یک و چهار نمیدونی چه رنگیه ...

عزیزم وازلین نیست که خوبه. آبی که تو موهاته بعد از شستشو هست که خوبه   وازلین اون آب رو قفل میکنه نمیذاره تبخیر شه و در واقع آب درمانی انجام میدی با این روش.

آینده حتما" زیباست.🥰