2777
2789
عنوان

بچه ها کدوم این رنگا قشنگه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2570 بازدید | 115 پست
آره زیاده ولی آرایشگاه های درست و حسابی خیلی میگیرن. بیخوداشونم که همه عسلی. حتی اون قبلی که رفتم 20 ...

جووووون چه موهایی داری منم موهام رنگش مثه شماست ولی فقط رنگش😂😂😂

هَرچه دَرفَهم تو آید    🤯🤯🤯🤯         آن بوَد مَفهوم تو...........😏😏😏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثه مردا گفتی جوووونننن       نه بابا آواز دهل از دور خوشه. درب و داغون شده کلی. 

آینده حتما" زیباست.🥰

با توجه به اینکه آرایشگاه 200 دادم و دو رنگش کرد تازه رنگیم نشد که میخواستم میگم 280 رو هم حالا امتحان کنم. نه؟ اینم نشد یا 1 تومن میدم رنگ و لایت میکنم یه کیفی میکنم یا میشینم سر جام   

آینده حتما" زیباست.🥰
نه نه رنگ جدید فک کردم بذارم. اینو ببین  رنگ ترکیبی درست میکنن یه جا از اون میخوام بگی ...

نه این خوب نیست همون اولی خیلی قشنگتره

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏
مثه مردا گفتی جوووونننن       نه بابا آواز دهل از دور خوشه. درب و داغون شده کلی ...

موهای منو بببنی چی میگی عاشق موی بلندم ولی همش موخوره میگیره و باید کوتاه کنم و هم حالت وز و فر داره😢😢😢

با توجه به اینکه آرایشگاه 200 دادم و دو رنگش کرد تازه رنگیم نشد که میخواستم میگم 280 رو هم حالا امتح ...

چرا اینقدر گرون مگه شما کجایی؟؟؟

موهای منو بببنی چی میگی عاشق موی بلندم ولی همش موخوره میگیره و باید کوتاه کنم و هم حالت وز و فر داره ...

عزیزم بهش برس. کراتین برو بکن. یه چیزی هم بلدم ولی یکم سخته و شاید موهات چرب بشه دوست نداشته باشی. اینطوری موخوره نمیگیره. شوهر من بدش میاد.

آینده حتما" زیباست.🥰