2777
2789
عنوان

کرسی مادرجونمونو ببینید 😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 753 بازدید | 43 پست
خدا حفظشون کنه 😍 من از بچگی وسط کرسی و منقل بزرگ شدم (خاور خاتون آبادی)😂😂😂

چقدر خوب. چند سالتونه؟ 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه برام شیر موزم درست کرده 🌷❤️

از طرف من مادرجونتو ببوس خیلی نعمت بزرگیه داشتنشون.خداحفظش کنه برات

💚خانوم گل72هرکی از من بدش میاد بگه منم ازش بدم بیاد باهم روراست باشیم بهتره😅 
وای عزیزم دومین پست عکس بود چقدر عجولی😂

وااای چه قشنگه عزیزم جای ماروهم زیر کرسی خالی کن  

زندگی شطرنج دنیا و دل است.. قصه ی پر رنج صدها مشکل است.. شاه دل کیش هوسها می شود.. پای اسب آرزوها در گل است.. فیل بخت ما عجب کج می رود.. در سر ما بس خیالی باطل است.. ما نسنجیده پی فرزین او..غافل از این که حریفی قابل است.. بادل صدیق ما او حیله ها..  دارد و از بازیش دل غافل است.. مهره های عمر من نیمش برفت..  مهره های او تمامش کامل است....‌‌
از طرف من مادرجونتو ببوس خیلی نعمت بزرگیه داشتنشون.خداحفظش کنه برات

ممنونم عزیزم. لطف دارین. 

بله واقعا نعمت خانواده مونن. 

البته مادرهمسرمم دختر همین خانومن و از خوبی کم ندارن اما ایشون یه چیز دیگه ن. 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
وااای چه قشنگه عزیزم جای ماروهم زیر کرسی خالی کن    

حتماااا❤️❤️❤️

چقدر خوب. چند سالتونه؟ 

اون جمله م  که شوخی بود از زبون خاور تو دیوار به دیوار 

ولی خب ۴۵ سالمه و کلا از بچگی تا قبل ازدواجم  همیشه زمستونا زیر کرسی بودیم

راستی زیر کرسی چی گذاشته مادرجونت

عاشق اون لحظه ای بودم که پامو میچسبوندم به منقل و گرم میشدم😍

وای چ چیز باحالیه من جنوبیم هیچوقت همچین چیزاییو از نزدیک ندیدم استفاده کن

آخی. 

اره چیز جالبیه❤️❤️

اون جمله م  که شوخی بود از زبون خاور تو دیوار به دیوار  ولی خب ۴۵ سالمه و کلا از بچگی ...

اها خب نمیدونستم 😅

اره خب طبیعیه اون دوره این چیزا بیشتر بوده 

ندیده بودم الان بلند کردم دیدم😂 گمونم بهش میگن بخاری برقی 😂 یه چیز مستطیلیه که توش یه چیزایی روشنه اما آتیش نیست😂😂😂 شبیه لوله س که داغ و نارنجی هست 

اها خب نمیدونستم 😅 اره خب طبیعیه اون دوره این چیزا بیشتر بوده  ندیده بودم الان بلند کردم دید ...

آهان بخاری برقیه 

اون موقع ها تابستونا  با خاکه زغال   گلوله درست میکردن 

میذاشتن رو پشت بوم خشک میشد  بعد تو انبار نگه میداشتن تا زمستون 

زمستون ی منقل گنده گرد داشتن توش رو پر از خاکستر میکردن دو تل از اون گلوله ها رو روشن میکردن میذاشتن وسطش  زیر خاکسترا   ۲۴ ساعت گرم بود اون زیر 

تا صبح روز بعد که دوباره گلوله میذاشتن 

یادش بخیر  یاد مادربزرگم افتادم 😢

آخه من پیش مادربزرگم بودم اون بزرگم کرد😔

آهان بخاری برقیه  اون موقع ها تابستونا  با خاکه زغال   گلوله درست میکردن  میذا ...

عزیزم.. چقدر باصفا بوده. ولی سخت بوده. ها. 

جدا اون دوره اراده ها قوی بوده. الان همه چیز فراهمه آدم جون نداره کارارو انجام بده