2777
2789
عنوان

دوستان قرعه خوبه

83 بازدید | 17 پست

یه نفر تو محلمون قرعه میزار ۱۰ملیون ۵۰۰. ۲۰ملیون ۱تومن ۲ساله حساب میشه کنید برام وبگید واقعا قرعه خوبه چون‌ از ۳ماه ایند میخواد برگزارشه شریک بشم

کوچولی مامان تو بهترین هدیه ای امیدوارم صحیح سالم به دنیا بیای واسه سلامتی کوچولوم صلوات میفرسی مهربون😘

لایک

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلب خوبه ب شرطی ک جای مطمئن شرکت کنی

جاش ادمیه کن میزاره تو شهرک چند ساله 

کوچولی مامان تو بهترین هدیه ای امیدوارم صحیح سالم به دنیا بیای واسه سلامتی کوچولوم صلوات میفرسی مهربون😘

همسرم بهم گفت ۱۰ تومن بزار در امد طلا بخر هر کار دوست دارری کن

خیلی هم عالی اصلا شک نکن حتما بزار واقعا بدرد میخوره چون پول دست آدمه خرج میشه ولی پول زیاد میتونی ط ...

اوهوم گفت پولشو هرماه بهت میدم ۱۰ به ۱۰ شما قرعه داری

اوهوم گفت پولشو هرماه بهت میدم ۱۰ به ۱۰ شما قرعه داری

من قبلا داشتم دقیقا مثل قرعه شما بود ۱۰ تومن گذاشتم تموم ک شد تونستیم با بقیع پس انداز ماشین بخریم.اما الان فعلا کسی قرعه نداشته ک آدم مطمن باشه

اگ کسی باشه حتما می زارم  

من قبلا داشتم دقیقا مثل قرعه شما بود ۱۰ تومن گذاشتم تموم ک شد تونستیم با بقیع پس انداز ماشین بخریم.ا ...

واییی گفتی ماشین شوهرمن میخواد جمع کنه واسه ماشین خردیدن شایدم بدم ماشین بخره اخه ارزوشه