2777
2789
عنوان

خوشبحالتون نتتون وصل نشده

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 42 پست
کسایی که میگن وصل نشده یه بار گوشیشونو بذارن حالت پرواز بعد دربیارن وصل میشه، فکر کنم دیگه کلا نت از ...

گذاشتم وصل نشدم چرا .😶😔✌🏻🖤

چقدر دلمون پیشه کسایی که توی بیکاریاشون اسممون رو هم به زبون نمیارن💚💛🧡                                                              شکمم رو که میدم تو غیب میشه...خب آخه وقتی اونجا جا هست چرا باز ول میکنم میایی بیرون؟هووووم؟🤔                                              اگه میشه واسه رسیدن به حاجتم و خوشبختیم صلوات بفرستین دوستای مهربونم💚💛🧡 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عه😂😂 من اونطوری کردم وصل شدم حتما واسه شهر شما وصل نشده🤔

تو کجایی؟

من شوشترم. خوزستان .دیشب وصل شدم دوباره قطع شدم.

چقدر دلمون پیشه کسایی که توی بیکاریاشون اسممون رو هم به زبون نمیارن💚💛🧡                                                              شکمم رو که میدم تو غیب میشه...خب آخه وقتی اونجا جا هست چرا باز ول میکنم میایی بیرون؟هووووم؟🤔                                              اگه میشه واسه رسیدن به حاجتم و خوشبختیم صلوات بفرستین دوستای مهربونم💚💛🧡 
آذربایجان غربی هستم

اوهوم.مرسی گلم.خوشحال شدم از آشنایت. 💝

الان اسمتو دقت کردم. تو همونی هستی ک دیروز لینک قندشکن فرستادی و منو از ده روز خماری در آوردی.واقعا ...

اره گلم 😊😊😊😊جاش دعا کنم اگه عیبی نداره

دردهاتو دورت نچین ک دیواربشن زیرپات بچین ک پله بشن😊