2777
2789
کی هست؟

یه خانم مسن، علم خدادی داره، دست به شکمت میزنه، مشکلت میگه و دارو گیاهی و دست ساز خودشو میده، خیلیا که بچه دار نشدن رفتن پیشش بعد چند ماه باردار شدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام نه متاسفانه، خیلی دقیق مریضی داشته باشی میگه، یعنی تشخیصش عالیه، اما مشکلمون حل نشد تا الان

اگه اشکال نداره میشه بگی به شما گفت چه مشکلی دارین؟ چه داروهایی داد. چرا نتیجه نگرفتین؟ تشخیصش درست بود؟ چی گفت به شما؟ ببخشید اینقدر زیاد شد سوالام 😂

همسرم مشکل دارن و ضعیفی اسپرم و کم تحرکی که با آزمایش میدونستیم راحت متوجه شد و تشخیص داد که کوچیک که بود اوریون گرفته و دلیل ضعیفی الانش بخاطر اونه، و همسرم وقتی کوچیک بوده اوریون گرفته، و اون بدون اینکه ما بگیم تشخیص دادش، برای خودمم گفت مکش رحمت کمه، شکمت با روغن چرب کن و با پلاستیک ببند

برای همسرم خیلی دارو داد، مرتب مصرف کرد اما تغییری نکرد 

عزیزم چه ساعتی باید بریم و چه روزهایی. من از شهرستان میخام بیام

من خیلی وقته که دیگه نرفتم، اما قبلاً ساعت 3 تا 7 بعدازظهر بودن، الان نمیدونم چه روز و چه ساعتایی هستن