2777
2789

امروز بنا به مشکلاتی قرار بود 3 روز برای اردوی آماده سازی بمونیم قائمشهر ولی نشد . بیشتر موندیم دیروز تصمیم گرفتیم با بچه های تیممون بریم بیرون و خرید کنیم خب متاسفانه چون به فوتبال بانوان توجهی نمیشه کسی مارو نمیشناخت و بدون دردسر رفتیم داشتیم برمیگشتیم که یه خانوم بلند بلند صدا کرد سرمربیمون رو خانوم آزمون خانوم آزمون سرمربیمون وایستاد اون خانوم عکس گرفت و رفت ولی یه خانوم دیگه اومد گفت خجالت بکشین پول بیت المال رو دارین میخورین گو.... بلد نیستین چندتا سرباز اومدن بردنش و اونم باز ادامه داد که الهی به خاک سیاه بشینین همه کس و کارتون بمیره بچه های من ناهار ندارن بخورن 

من خیلی فحشا شنیدم و برام دیگه عادت شده ولی نفرین اون خانوم بد جور قلبم رو سوزوند.....      

𖤐⃟♥️••.❀.ʏᴏᴜʀ ᴘʟᴀᴄᴇ ɪs ɪɴ ᴍʏ ʟɪғᴇجای تـو در جانِ مـن است..                      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عیب نداره می‌دونم ناراحت شدی ولی ببخشش مردممون خیلی گناه دارن خیلی عذاب میکشن درکش کن ⁦و ببخشش♥️⁩

آره گلم ولی من دلم برای ملتم سوخت که دیگه به اینجا رسیدن

من بدتر از اینا هم شنیدم

آره گلم ولی من دلم برای ملتم سوخت که دیگه به اینجا رسیدن من بدتر از اینا هم شنیدم

🙂⁦♥️⁩ خدا بزرگه همه چی حل میشه الان به فکر موفقیتت باش به این چیزا فکر نکن 

اگر به صلیب کشیده شده ای مسیح باش نه مترسک   
به درک که اعصابش خرابه به بقیه چه . اونم زحمت میکشید مثل استارتر و هم تیمیهاش به یجا میرسید . با یه ...

🙂⁦♥️⁩ خدا بزرگه همه چی حل میشه الان به فکر موفقیتت باش به این چیزا فکر نکن 

اونکه صد در صد  

مرسی گلم