2777
2789

بابا شاید خونشونو گند گرفته

شاید زنه حمومه 

شاید برنامه ای دارن 

و هزار شاید دیگه 

چه زحمتی اخه 

یه چایی که میشه جلوشون گذاشت 

باید از چند ساعت قبل گفته بشه 

اونایی هم که میگن نهار یا شام داریم میایم فازشونو نمیفهمم 

مگه ادم خودشو دعوت میکنه؟؟

والا مامان من چندبار خواست بیاد خونمون خودش غذا پخت اورد 

یکی هم اگه وضعش بده میخوایم سر بزنیم میتونیم ی بشقاب شیرینی یا یکم میوه ببریم بگیم خوردنی های خودمونو اوردیم با هم بخوریم .

دیدو بازدید باید باعث خوشحالی ادم بشه ن حرصو جوش خوردن

روزی یک ساعت میام اینجا تا سوالات حقوقی جواب بدم

اوففففف منم متنفررررررمممم

❤شروع چالش لاغری تا عید بامداد خمار از ۸ دی ۹۸❤ وزن اولیه : ۱۲۰ ❤ وزن هدف تا عید : ۱۱۰ ❤ هدف بعدی  : ۹۰💪 ❤ هدف بعدش : ۷۰💪💪 ❤ هدف نهایی : ۵۰ 💪💪💪❤  من میتونم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

البته به نظرم نیم ساعت قبل هم کافیه نه چند ساعت قبل

چند ساعت قبل که بگی اونا ممکنه ناچار بشن به فکر ناهارو شام باشن اما نیم ساعت قبل زمان مناسبیه برای اینکه خونه ای که توش بمب زدن رو سر و سامون نسبی داد

همین چنددقیقه پیش تاپیک زدم درباره اش.مهمون سرزده امروزمون باعث شد با مامانم بحثم شه و از دستم ناراح ...

داییتو میگی؟ اونا دیگه عالی بودن

روزی یک ساعت میام اینجا تا سوالات حقوقی جواب بدم

حال بهم زن  ترین  ادما این افرادن...ب وفووووورررر   تواقواممون  دااریمم  متنفرم  ازاینکه  بدون خبر جایی برم و بنطرم نهایت  بی فرهنگی ادم رومیرسون

خداایااا سخت  ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست"  اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "