2777
2789
عنوان

به دادم برسین😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خدامنم الان تاپیک زدم بچه منمیدفعه گلوچرک کرد تب شدید پاشویه کردم الان بهترشد انقد گریه کردم چهار ...

پ چرا میگن حوله نمدار بزاری رو شکم و سینه بهتره!!!@

اگر زندگی مرگ ست و  مرگ زندگی،  پس زنده باد مرگ و مرگ بر زندگی
پ چرا میگن حوله نمدار بزاری رو شکم و سینه بهتره!!!@

من شنیدم میگن زیربغل بزاری عالیه 

شک نکن!درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهدخدا از راه می رسد . . .  
آخه خیلیم بی حاله بنظرتون بزارم براش؟؟

عزیزم خدای نکرده شایدآنفولانزاگرفته میتونی ببربیمارستان من ازماهواره شنیدم علایم اگه باسرفه وعطسه وآبریزش بینی شروع بشه یک روزیاچندساعت سرماخوردگی هست ولی اگه باتب وبی حالی شروع بشه آنفولانزاهست

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  
دیکلوفناک برای تبهای مقاوم هم استفاده میشه. چون بچت بزرگتر از بچه منه شما دو سومش رو استفاده کن

کوچیکه مال کودکان سالم گذاشتم براش

بهش استامینوفن بده . اگر تبش به استامینوفن مقاومت کرد شیاف دیکلوفناک ۵۰ رو نصف کن نصفشو بزن. فقط تو ...

نه نمیخابم خوابم پرید کلا  با این حال بچم😔😔

پیاز بزار کف پاش بعد جوراب پاش کن هرچی درد بیماری باشه میکشه بیرون شکمشو با پیشونی خیس کن همش استا ...

جدی؟؟ پیازو نصف کنم؟؟

ببرش دکتر  این کارو ک میگم انجام بده جواب میده ایشالا ی پیاز نصف کن افقی نصف کن ن عمودی  ...

ممنون🙏