2777
2789
عنوان

سرطان سینه

176 بازدید | 11 پست

سلام دوستان

کسی در مورد سرطان سینه تجربه ای داره؟

مادرم ماموگرافی انجام داده گفتن یه توده بزرگ توی سینه راستش داره ،دکترش گفت فردا باید نمونه برداری بشه و بعدش جراحی و شیمی درمانی 

دخترم بهانه زندگیم 

سلام مامان منم همينطور بودن و به لطف خدا خوب شدن نگران نباشين سرطان سينه قابل درمانه انشاءالله به خدا توكل كنين و روحيه تونو حفظ كنين جلو مامانتون و بهش اطمينان بدين كه خوب ميشه كاملا

خدارو شكر صدهزار بار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول نمونه برداری میشه اگه خدایی نکرده بدخیم بود بعد جراحی و شیمی درمانی

نکه یهو باهم

من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄

روزاي سختي در انتظارتونه فقط قوي باشين و جلو مامانتون جوري برخورد كنين كه اصلا مريضيش سخت نيس و همه چي تحت كنترل دكتراست و به زودي سلامتيشونو بدست نيارن

انشاءالله

خدارو شكر صدهزار بار
سلام مامان منم همينطور بودن و به لطف خدا خوب شدن نگران نباشين سرطان سينه قابل درمانه انشاءالله به خد ...

سینه شو برداشتن؟

شیمی در مانی هم شد؟

توده ش چقد بزرگ بود؟

دخترم بهانه زندگیم 

سرطان سینه توی آزمایش هم معلوم میشه؟

مامانم یه ماه پیش آزمایش داده همه چیش نرمال بود 

این توده هم اول اندازه یه نخود بود ،خودش اومد یه داروی گیاهی رو گذاشت روی سینه ش و بعدش توده ش اندازه یه توپ کوچیک بزرگ شد 

دخترم بهانه زندگیم 

هیچی

اگه خودتون تمایل داشته باشین میتونین بگین تا جراحی کنن و در بیارن

اگه نه هم که همونجا باشه😊فقط هر ۶ ماه باید سونو بشه و چک بشع

من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄