2777
2789
عنوان

چرا خانوما اینطورین؟؟؟!!!!!!

104 بازدید | 10 پست

وای تو این تاپیکا یه چیزایی میخونم اصلااااا باورم نمیشه!!!

بی مقدمه بگم که من حتی بین دوستای خودم کسایی رو دیدم که به شوهراشون شک داشتن،راهیم داشتن که شکشونو یا برطرف کنن یا اینکه...اما نمیکنن! حتی به زبون میگن اگرم جیزی هست یا کسی هست تو زندگیش نفهمیم بهتره!! زندگی از هم میپاچه!!!

چرا بعضی ها دوست دارن از واقعیت فرار کنن،چرا انقدر میترسن؟! 

چرا خانومای ایرانی انقدر ضعیفن!!!! چرا خودشونو گول میزنن؟؟!!!! این چه فرهنگیه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فشار روانی حاصل از فقر فرهنگی ک باعث میشه تحمل کنن تا آسیب بیشتر نبینن حرف نشنون 

بله..اما اشتباه محض..هر انسانی تو زندگی مشترک حقی داره که نباید پایمال بشه..اما ایران عادت کردن.هم مرد هم زن

چرا خانما پشت هم نیستن؟ چرا همیشه همدیگرو تخریب میکنیم؟🤔 جدی برام سواله مردا اصلا مثل ما نیستن

ببخشید چون متوجه نشدم سوال میپرسم،الان منظورتون اینه که من تخریب کردم؟؟!!!

ببخشید چون متوجه نشدم سوال میپرسم،الان منظورتون اینه که من تخریب کردم؟؟!!!

نه گلم شما نه 

ما خانما هممونو گفتم

ببین باورت میشه یه بار حتی یه بارم ندیدم آقایون پشت سر کسی حرف بزنن

اصلا دنیاشون متفاوته 

نه گلم شما نه  ما خانما هممونو گفتم ببین باورت میشه یه بار حتی یه بارم ندیدم آقایون پشت سر کس ...

آخه تاپیک من اصلا در مورد پشت هم حرف زدنو این چیزا نیست..حرف من ضعف خانوماس که با چشمم دارم میبینم.آیا مردامونم اینطورین که اگه به خانومشون شک کنن پیگیری نکنن از ترس نتیجه؟؟! قطعا اینطور نیست..