2777
2789
عنوان

بزرگ شدن سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 28842 بازدید | 89 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عملش که سخته، بعدشم آدم نمیتونه بچه شیر بده برا همه چی راه حل دادن جز این

اره کاملا درکت میکنم🤦🏼‍♀️ منم نامزدم زیاد خوشش نیومد اولین بار که دید منم پایین تنم اینا خوبه ها ولی سینم زیاد رشد نمیکنه البته ببین موقع رابطه جنسی هم یسری لباس زیری که خوش فرم کنه بخر من خودم یهدونه nbb خریدم خیلی خوشگل میکنه یه لایه خیلی نازک هم ابر داره خیلی نازک

اره کاملا درکت میکنم🤦🏼‍♀️ منم نامزدم زیاد خوشش نیومد اولین بار که دید منم پایین تنم اینا خوبه ها و ...

منم پایین تنه واینا دارم. سینم فرمش خوبه اما خیلی کوچیکه من اسفنجی میدارم درشم نمیارم خیلی خجالت اوره

عملش که سخته، بعدشم آدم نمیتونه بچه شیر بده برا همه چی راه حل دادن جز این

عزیزم من خیلی در این مورد تحقیق کردم . و اخرش به نتایج زیر رسیدم و انجام دادم که تاثیر داشت

اول شیرسویا میخوردم هرروز 

دوم دمنوش رازیانه

سوم ماساژ با اب سرد زیر دوش

الانم دارم قرص گیاهی ویتاگنوس میخورم روزی دو تا 

همه موارد بالا که استفاده کردم حاوی استروژن هستن  

من قبلا سوتین اسفنجی میزدم بالاش خالی میموند الان پرشده

عزیزم من خیلی در این مورد تحقیق کردم . و اخرش به نتایج زیر رسیدم و انجام دادم که تاثیر داشت اول شیر ...

من این ویتاگنوس رو دارم، یعتی تاثیر داره؟ میگم چاق نمیکنه؟ پریود رو تاخیر نمینذازه؟ 

من این ویتاگنوس رو دارم، یعتی تاثیر داره؟ میگم چاق نمیکنه؟ پریود رو تاخیر نمینذازه؟ 

نه چاق نمیکنه من قبلا قطره اش رو استفاده کردم 

والا فک نکنم تاخیر بندازه کلا گیاه زنان هست و هورمون هارو تنظیم میکنه

اونا انجام دادم تاثیر نداشت

عزیزم‌خودتون‌روغن خراطین تهیه کنین که اصل و خالص باشه تا بتونین ۴۰ روزه به نتیجه‌برسین البته ۳‌ماه متداوم استفاده کنین اثر و ماندکاریش هم دائمی میشه حداقل میتونی برا دست و صورت هم استفاده کنین و مانع چروک میشه

اونوقت چطوری استفاده‌؟ من تو نت دیدم اما انگار برا کسانی که خیلی سینه بزرگ دارن

این وکیدم هم که میگن خوبه . باید دراز کشیده انجام بدی . اول روغن خراطین بزنی ماساژ بدی بعد وکیوم رو بزاری