2777
2789
عنوان

از بس گریه کردم چشمام باز نمیشه😭

828 بازدید | 66 پست

پسرم چهار سالشه..سه روز پیش تب کرد بردیمش دکتر گفت ویروس آنفلوآنزا س...بهش چرک‌خشک کن داد و استامینوفن و بروفن...الان سه روزه به جای اینکه بهتر بشه بدتر شده تبش قطع نمیشه.. گوشاش درد میکنه و صداش در نمیاد همه ش سرفه میکنه..آب میوه و شلغم و سوپ و انار شیرین همه رو دادم انگار هیچ فایده ای نداره...بخدا دارم دق میکنم 

هیچ وقت به پسرم نمیگم مرد که گریه نمیکنه...اما همیشه اینو در گوشون زمزمه میکنم که مرد نامردی نمیکنه......یه دونه نی نی تو راهی داریم که داداش امیر عاشقشه...دعا کنید سالم بیاد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وااای خدا بد نده عزیزم انفولانزا ها خیلی خطرناک شدن

_شاهین،شاه من؟ +جانم دلی،دلنازم؟_به نظرت رنگ چشمای بچمون چه رنگی میشه؟قهوه ای مثل من یا طوسی مثل تو؟🙃❤+ترکیب من و تو عزیزم،رنگ گوهی😐😂والاااا مگه ترکیب قهوه ای و طوسی چیزی جز گوهی میشه؟😂😂      عاشق شدم کاش ندونه~دست دلم رو نخونه~اگه بدونه میدونم~دیگه با من نمیمونه♥️                         دیوونه اگه بری دیگه دلخوشی برام نمیمونه~این و بدون که دوست دارم من دیوونه~هیچکسی قدرت و مث من نمیدونه♥️  من با تو هستم و با تو این دنیارو عشقه❤😍💍         تتلیتی اصیل😬👨‍🎤  ❤sh💍    نو بهار است در ان کوش که خوشدل باشی~که بسی گُل بدمد باز و تو در گِل باشی                                        تیکر یلداااااایی🍉😁آی لاو یو یلدا😂🍉یلدا آی لاو یو🍉😁بنده عاشق یلدا یا همون شب چله ی خودمون اَستممم🍉😂 آخ تو شب یلدای منی~دیوونه ی دوست داشتنی😁😍ای انار انار دون دونه از فردای خود کسی چه میدونه😅🍉آی انار انار بیا به بالینم شبنم گل نار بیا به بالینم😁🍉

خدا شفاش بده هرچه زودتر خوب ش ۱۱ تا آیه الکرسی بخون برا سلامتیش

اول یه صلوات بفرست.من مطمئنم خوشبخت خوشبخت هستم چونکه هرچه دارم رو عاشقانه دوس دارم  من از خدا هستم و خدا سراسر انرژی مثبت است. یه روزی میرسه که من ۷۰ سال دارم  و تایپیک هام رو میخونم لذت میبرم چونکه اون زمان همسرم بچه هام همه خوشبخت و سالم هستیم،خدایا ب حق امام حسین و حضرت عباس قسمت میدم  سلامتی و دل خوش بده ب همه .من یه اردیبشهتی خوشبختم  تاکید میکنم‌زندگیم  سراسر انرژی مثبت  و امیده. زندگی من سراسر عشق و محبت و انرژی مثبته.من پشتم به خدا گرمه خدا هم هوای منو داره عاشقتم خدا جونم.  روزهای خوب و خوبتر در راه است. ۴ تا محبوب خدا همیشه بهشون پناه میبرم و دستم رو رد نمیکنن ۱.امام حسین علیه السلام. ۲.آقا ابلفضل.۳.امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف. ۴.امام رضا ضامن آهو. عاشقتونم که هر وقت صداتون زدم اومدید و از طرف خدا برام هدیه آوردید. من قطعا هم موفق هستم و هم خوشبخت. خدایا مواظب همسرم  و بچه هام باش.  دوست دارم معبود من. پیش ب سوی سعادت 😚😚😚😚😚😚😚😚پیش بسوی انرژی مثبت 😍پیش بسوی  عشق 😚😙😍😍

وای خدایا دخترمنم همینجوره چیکارشون کنیم 😢😢😢6 ساعت یکبار دارم استامیدم .از اشتها هم افتاده 

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

دوره داره .خودم دوهفته طول کشید پنج روز اول بدتر میشدم خیلی بده.ولی بازم یه دکتر دیگه ببرش اگه نگرانی

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

ببین شلغم بگیر داخلشو خالی کن عسل بریز...بعد بذار با اب رو بخاری تا صبح ..بده بخوره ان شاله خوب میشه...

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍

عزیزم انار نده، انار تشدید میکنه

دوباره ببر دکتر

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
خوب میشه عزیزم غصه نخور نمیشه بیمارستان بستریش کنید که تحت نظر دکتر باشه

اگه همینجوری باشه فردا صبح میبرمش بیمارستان

هیچ وقت به پسرم نمیگم مرد که گریه نمیکنه...اما همیشه اینو در گوشون زمزمه میکنم که مرد نامردی نمیکنه......یه دونه نی نی تو راهی داریم که داداش امیر عاشقشه...دعا کنید سالم بیاد