2777
2789
باردار شدید بعدش؟

نه فدا.توکل به خدا.انشاالله شما بعدش باردار میشی  

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
کجا اصفهان؟  

شرمنده هرچه فکر میکنم اسم مرکزش یادم نمیاد!!!!!!!!!!!!!!گمونم دکتر منصور بودش.مدارکم نگاکنم یکم دیگه بهت میگم.

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرمنده هرچه فکر میکنم اسم مرکزش یادم نمیاد!!!!!!!!!!!!!!مدارکم نگاکنم یکم دیگه بهت میگم

ممنون گلم عجله ایی ندارم واسه اطلاعاتم پرسیدم اونوقت شما بعدش باردارشدید؟ 

بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن
ممنون گلم عجله ایی ندارم واسه اطلاعاتم پرسیدم اونوقت شما بعدش باردارشدید؟ 

خواهش میکنم.میگم بهت یکم دیگه.نه عزیزم فعلا باردار نشدم

خواهش میکنم.میگم بهت یکم دیگه.نه عزیزم فعلا باردار نشدم

ممنون عزیزم ان اشاالا بزودی گلم باردار میشی

بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن
ممنون عزیزم ان اشاالا بزودی گلم باردار میشی

فدای محبتت عزیزم  

واقعا شرمنده نیستش.یخورده حواس پرتم نمیدونم دقیقا کجا گذاشتم ببخشید

فدای محبتت عزیزم     واقعا شرمنده نیستش.یخورده حواس پرتم نمیدونم دقیقا کجا گذاشتم ببخشید

نه گلم فدا سرت من لازم ندارم همینجوری پرسیدم 

ايشالا شما هم باردار میشید به حق علی

ممنونم مهربون    

انشاالله شمام همینطور