2777
2789

اون قسمتش که علیهان به زینب یه فیلم داد گفت میفهمی بیای کجا بعد زینب رفت منتظر موند نیومد چی شد چرا نرفت علیهان؟

شاید یه روز سرد،شاید یه نیمه شب،دلت بخواد بشه برگردی به عقب

دختر خواهر علی حان پیش پسره گیر افتاده بود میخوایت یه کارایی بکنه باهاش به داییش زنگ زد 

اونم رفت کمکش

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم❤️خوشحالی ینی چشات هم رنگ عسل باشه ینی یه موخرمایی لپ سوراخی باشی😁😻💍 .  میگن خدا سه چیز رو با ذوق بیشتری آفریده زن ، هنر ، عشق   دوست دارم بدونم خدا موقع آفرینش زن هنرمند عاشق چه حسی داشته                                                                     من یه دخترم با افکاری که روحمو به پرواز در میاره 😻یه نویسنده با رویاهای بزرگ              آقا پسری که باهات تبادل نظر می کنم فکر بد نکن در موردم 😊 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زینب رفت سر قرار اما لیلا به داییش زنگ زد گفت آتش منو تو خونش زندانی کرده با حالت گریه، اونم رفت دنبال لیلا بعد که اومد سر گوشیش دید شارجش تموم شده

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

همون روز که قرار داشتن علیهان توی راه بود که دختر کوچیکه هالیت اسمش یادم رفت  .   رفته بود خونه ی دوست پسرش بعد پسره اونو زندونی کرده بود نمی داد کلیدارو بیاد بیرون اونم زنگ زد علیهان یعنی داییش‌که بیا من فلان جا هستم کمکم کن 

به نام خدا😁 مامان دوتا زلزله ☺ هم‌خیاطم هم آرایشگر😁 آشپزیمم که حرف نداره😊 خدایی خوشبحال شوهرم بهش حسودیم شد☹😁😁😁

اندر آخرش چی میشه؟ خیلی رومخه

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
اوففف خیلی بدجنسه 

وایییی خیلی اصلا هم خوشگل نیس 

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
وایییی خیلی اصلا هم خوشگل نیس 

ایلدیز خیلی خوشکله . چه هیکلی دارن همشون😕

به نام خدا😁 مامان دوتا زلزله ☺ هم‌خیاطم هم آرایشگر😁 آشپزیمم که حرف نداره😊 خدایی خوشبحال شوهرم بهش حسودیم شد☹😁😁😁