2777
2789
عنوان

هیدروکسی زین

413 بازدید | 7 پست

سلام

من هفته ۶ ام بارداری ام و بدنم کهیر شدید میزنه و طاقت نمیارم و دارو کلرفنیرآمین میخورم و هفته ای دوبار هم شربت هیدروکسی زین ،خیلی نگرانم تو رو خدا کمک کنید کسی تو این شرایط بوده

زری ۱۳۶۱ خانم، چه کار کردید با مصرف هیدروکسیزین، تا پایان بارداری ادامه دادید؟ نی نی انشالله به سلامتی به دنیا اومد؟ منم خارش گرفتم و تنها قرصی که یکم آرومم میکنه هیدروکسیزین هستش، به نظرتون هر روز بخورم رو نی نی عوارض نداره؟؟؟

زری ۱۳۶۱ خانم، چه کار کردید با مصرف هیدروکسیزین، تا پایان بارداری ادامه دادید؟ نی نی انشالله به سلام ...

عزیزم خداروشکر مشکلی پیش نیومد و خدا یه پسر خوشگل و ناز و سالم بهم داد شکررر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تورو خدا یکی جوتب منو بده منم برا بی خوابی دلرم میخورم هفته ۲۲ام واقعا بچتون سالمه هیج مشکلی پیش نیو ...

من پسر اولم خوردم حتی لاموژین هم خوردم و خداروشکر سالمه سالم.چقدر استرس الکی داشتم

من پسر اولم خوردم حتی لاموژین هم خوردم و خداروشکر سالمه سالم.چقدر استرس الکی داشتم

شمام برای بی خوابی میخوردین من افسردگی بی خوابی دارم اس سیتالوپرام و هیدروکسی زین میخورم