2777
2789
عنوان

شربت zaditen برای رفلاکس نوزاده ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5039 بازدید | 26 پست
ای وای پس دکتر حتما اشتباه نوشته خدا رحم کرد بهش ندادم  بچم همش ۱۸ روزشه

وای خاک عالم من نصف قاشق زادیتین خوردم بخدا تا یک روز کامل بیهوش بودم بزور راه میرفتم تعادل نداشتم بعد یک روز

خدایا میشه سال‌99 رو حذف کنیم دوباره نصب کنیم آخه این ویروس داره🥺😬

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خاک عالم من نصف قاشق زادیتین خوردم بخدا تا یک روز کامل بیهوش بودم بزور راه میرفتم تعادل نداشتم ب ...

ای وای بر من

این دکترا دیوانن

برای بچه ۱۸ روزه این چیه نوشته

خدايا من باور دارم كه ثمره ي عشق من و همسرم را سالم در آغوشم قرار ميدهي . آمين  
ای وای بر من این دکترا دیوانن برای بچه ۱۸ روزه این چیه نوشته

نده بهش من پسرم کوچیک بود بردم متخصص واسه بی اشتهایی یه قرص داد من ندادم بهش خدا منو دوست داشت بعد یه بار که سرماخورده بود این قرص رو بردم پیش یه دکتر دیگه دکتر گفت واقعا اینو واسه بچه داده ؟؟؟؟قرص مال یه چیز دیگه بود

دخترمم هشت ماهش بود آلرژی گرفت تمام بدنش جوشهای التهابی زد از گریه و خارش سیاه میشد دکتر شربت بنفشه داده بود شوهرم برد داروخونه دارو بگیره اینم بجای بنفشه شربت عشقه داده بود من یک روز دادم به بچه طفلی صدبرابر بدتر شد رفتم رو شیشه دارو خوندم دیدم نوشته عشقه به شوهرم گفتم دکتر گفت بنفشه این چیه گرفتی 

شوهرم برد داروخونه پرسید اونم گفته بود چون بنفشه نداشتیم عشقه دادم فکر کردم مشکل بچه تون سرفه هست برای همین عشقه دادم

وای من چقدر لعنتش کردم کثافتو

خدایا میشه سال‌99 رو حذف کنیم دوباره نصب کنیم آخه این ویروس داره🥺😬
یعنی برای نوزاد ۱۸ روزه ضرر نداره؟ خیلی نگرانم

دکتر نوشته اعتماد کن...دارو رفلاکس ضررش خیلی کمتر از اسید هست ک گلو ومری رو میسوزونه

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
نده بهش من پسرم کوچیک بود بردم متخصص واسه بی اشتهایی یه قرص داد من ندادم بهش خدا منو دوست داشت بعد ی ...

واقعا خدا لعنت کنه این دکترای بی سوادو

خدايا من باور دارم كه ثمره ي عشق من و همسرم را سالم در آغوشم قرار ميدهي . آمين  

بچه های که رفلاکس دارن اکثرا الرژیک هستن. اتفاقا خوبه که بهش بدی. چون اب رو اتیشه برای بچه. خیلی خیلی خیلی خوب و ارومش میکنه.دختر من تا 1 سالگی نکسیوم و موتیلیوم خورد. بخاطر رفلاکسش. با این حال شبا و نصف شبا از خواب پا میشد جیق میزد. گریه میکرد. یه دکتر دیگه بردم بهش فقط زادیتن داد. گفت قبل خواب نیم سی سی بده. همون شد. دیگه نه گریه نه جیق .  داروهای رفلاکس رو هم بکل قطع کردم. نگو طفل معصوم الرژی داشته که گوارشش علایم رفلاکس رو میداده

توجه توجه

با سلام

فروش انواع شیر خشک رژیمی شامل نئوکیت الکر کومیداژن الفامینو اپتامیل اچ ا اپتامیل پپتی اپتامیل پپتی جونیور ببلاک اچ ا ببلاک ال اف ببلاک کامفورت نان کامفورت نان اچ ا نان ا ال صدوده بیومیل سوی بیومیل ال اف ایزومیل ان جی اپتامیل پی دی اف /////انواع شیر خشک نیوزلند به سفارش عرب شامل اپتامیل اچ ا گلدن گات سیمیلاک هیپ قطره بای بای شربت پانادول قطره ایزی کول بیبی نکسیوم ترک بیست و چهل زادیتن اصل سویسی زادیتن ترک و .........

۰۹۹۴۱۶۱۸۹۴۱_۰۹۹۴۱۶۱۸۹۴۱_۰۹۹۴۱۶۱۸۹۴۱

❤❤❤❤❤❤❤توجه❤❤❤❤❤❤❤

💙💙💙💙💙فروش انواع شیر خشک 💙💙💙💙

👈👈👈👈👈👈👈09056516371

👈👈👈👈👈👈👈09056516371

👈👈👈👈👈👈👈09056516371

❤ نئوکیت ❤

گلدن گات ، سیمیلاک گلد ،اپتامیل انگلیس و ترک ، sma ایرلند 

💜💜💜💜💜انواع مکمل های افزایش وزن نیدو در تمامی رنج سن از کودک تا بزرگسال، پدیاشور،انشور،شیر مایع اینفاترینی،ریسورس جونیور و......

💙💙💙💙💙انواع محصولات برند و معتبر برای رفلاکس موتیلیوم و نکسیوم و گاویسکون و..... کولیک مانند اینفاکول و.... افزایش قد و....

❤❤❤❤❤انواع محصولات برای تقویت سیستم ایمنی و سرماخوردگی 

💚💚💚💚💚محصول جهت کنترل و درمان آلرژی ...... 

📢📢انواع مکمل برای افزایش وزن/قد/سیستم ایمنی/مولتی ویتامین/افزایش اشتها و.....

💛💛💛💛💛انواع تب بر خارجی کودک

انواع پوره میوه/سرلاک/پوره ساندیسی،/پاف/بیسکویت و......

❤❤❤👈👈👈مشاوره رایگان مادر و کودک جهت افزایش شیر،استپ وزن،الرژی،رفلاکس،کولیک و .......

👈👈👈👈👈👈👈09056516371

👈👈👈👈👈👈👈09056516371

بچه های که رفلاکس دارن اکثرا الرژیک هستن. اتفاقا خوبه که بهش بدی. چون اب رو اتیشه برای بچه. خیلی خیل ...

سلام عزیزم اگر هنوز توی نی نی سایت فعالی بهم پیام بده یه سوال درمورد زاذیتن دارم مهمه

مولانا شمس را گفت:پس زخم هامان چه؟  و شمس پاسخ داد: نور از محل آنهاست که وارد میشود...