2777
2789
عنوان

همه چى دارم ولى...

415 بازدید | 34 پست

خونه ،،ماشين ،،طلا،، شوهر خوب ،،رفاه كامل.. اما هيچي به چشمم نمياد همين الان رفتم بازار خريد كردم كه حالم بهتر شه اما نشد خريدامو پرت كردم تو اتاق..5ساله عروسي كردم يه ساله كه اقدام كردم به بارداري ولي نميشم شوهرم مشكلي نداره خودم مشكل خاصي ندارم يكم تنبلي دارم يه دوره دارو خوردم نشدم رفتم مركز ناباروري عكس رنگي نوشت مشكلي نداشتم  اين ماه بهم قرص كلوميفن و لتروزول داد امپول hcg 3 تا داد فردا اخريشه خدا كنه اين ماه باردار بشم بچه تمام زندگيمو بهم ريخته همش بهش فك ميكنم ميترسم اگه باردار نشم 😔😔تو رو خدا برام دعا كنيد بي انگيزه شدم

خدايا اميدمو نا اميد نكن 🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برات صلوات فرستادم 

التماس دعا

تنها عشق و‌اقعی عشق مادر به فرزندشه😍😍😍               ۹۸/۷/۲۴ هیچکسی قابل اعتماد نیست  گربه محض رضای خدا موش نمیگیره                                  ۹۸/۲/۱۶ نیازی به فداکاری برای هرکسی نیست             ۱۳/۹/۹۸یه اشتباه 

عزیزم انشاالله به زودی خدا بهت یه بچه سالم و صالح بده

زندگی را با قوت ادامه دهید🪴                                                 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود  🌼   انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!)     بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان