2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به خاطر دندون

و لوزه

و رفلاكس معده ميتونه باشه

هيچ وقتي فكرشو نميكردم خيلي اتفاقي ،عكسي رو انتخاب كنم كه بعدها شبيه دخترم باشه.عكس بالا دخترمه و عكس پاييني ،هموني كه انتخابش كردم،من به كارما خيلي معتقدم  

بررسی کامل دندون و پوسیدگی بکن

بعدهم آزمایش عفونت روده و انگل هم بده

معمولا بچه ها دست به هرجایی میمالن و بعد هم مرتب دست تو دهنشون میکنن، احتمال آلودکی زیاده

معمولا اینجوروقت ها مدفوعشون هم بوی بدی میده

بررسی کامل دندون و پوسیدگی بکن بعدهم آزمایش عفونت روده و انگل هم بده معمولا بچه ها دست به هرجایی م ...

اره عزیزمم مدفوعشم بو میده ولی دندونش پوسیدگی نداره...   عفونت روده ببخشید ازمایشش چجوریه،؟؟

سلام از تجربه بنده میگم زیاد ربطی ب پوسیدگی دندون نداره دقت کنی اکثر ادما دندون پوسیده دارن ولی دهنشون بو نمیده. من هم هیلو باکتر معده داشتم و هم خلط جمع میشد پشت گلوم اینا رو خودم فهمیدم با سرچ اینا و بدون دکتر رفتن برای هیلکو باکتر 15 روز روزانه دو تا کلاریترومایسین خوردم ب همراه  روزانه ناشتا یدونه اومپرازول و روزانه سه تا کپسول اموکسی سیلین برای خلط پشت گلوم هم قرص جوشان استیل سیستئین ک تا مدت زیادی حل میشه