2777
2789

من نه

من زن خلق شدم  ...نه برای  در حسرت ماندن یک بوسه..برای بوسه ای از جنس ارامش ..من زن نشدم که هم خوابآدم‌های بیخواب شوم‌..زن شدم که برای خواب کسی رویا شوم ..زن‌ نشدم که در تنهایی ام حسرت آغوشی عاشقانه را داشته باشم ..زن شدم‌تا آغوشی در تنهایی عشقم باشم ..برای خوشنامی صد‌سال کم‌ است .اما برای بد نامی یک لحظه کافیست. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من كه قطعه

دوستان من هیچ وقت به اسم کاربری افراد نگاه نمی کنم، بنابراین ممکنه تو یه تاپیکی با نظر کسی مخالف باشم و حتی بحث کنیم با هم، و تو یه تاپیک دیگه برم قربون صدقش برم، اگه باهام دعواکردید قبلش، یادم بیارید😁
https://www.bartarinha.ir/fa/news/933571/اینترنت-موبایل-در-تهران-و-چند-استان-وصل-شد

میشه بگی اسم شهرها اخه نمیادبالابرای من

خدایا تو همه شرایط دستمو گرفتی این من بودم بنده ی بدی بودم تو خیلی خوبی ..از این به بعد سعی میکنم یه خورده از بدیم کم کنم🙏🙏

اما اتصال مجدد اینترنت ثابت و خانگی در حالی که از استان‌های خراسان شمالی، خراسان جنوبی، گلستان، سمنان، یزد، همدان، چهارمحال و بختیاری، اردبیل، زنجان و ایلام آغاز شده بود، به تدریج ادامه یافت تا به تدریج در استان‌ها ارتباطات بین‌الملل دوباره از سر گرفته شود.

از طرفی اینترنت همراه نیز از روز یکشنبه، سوم آذرماه با اتصال تدریجی در استان‌های خراسان جنوبی، گلستان، سمنان و یزد و چهارمحال بختیاری، همدان، اردبیل،‌ زنجان و ایلام برقرار شد و از روز سه‌شنبه استان خراسان شمالی نیز به این فهرست اضافه شد.

ایسنا: بنا بر اعلام اپراتورهای تلفن همراه، اینترنت موبایل، استان‌های قم، قزوین، کهگیلویه و بویر احمد، مرکزی، آذربایجان شرقی، هرمزگان، بوشهر و تهران البته به جز شهرستان‌های غرب این استان، شده است.

کدوم شهری اخه اسم شهرا خیلی زیاد که قراره نتشون وصل بشه

گناوه بوشهر

خدایا تو همه شرایط دستمو گرفتی این من بودم بنده ی بدی بودم تو خیلی خوبی ..از این به بعد سعی میکنم یه خورده از بدیم کم کنم🙏🙏