2777
2789

سلام.دخترم دو ماهشه. یوقتایی چند روز سیستمش عوض میشه مثلا تو این دوماه دوبار پیش اومد که به مدت چند روز شیر خیلی کم بخوذه و فقط بخوابه بیشتر .

الان مدت دو سه روزی میشه که شیرخوردنش معمولی نیس مثل اکثر وقتا.هر یک ساعت شیرمیخواد حتی شبا هر یه ساعت.چرا اینطوره.شیرم بی کیفیت شد یهو یا نه.دارم واس خواب میمیرم دیگه.

خداوندا دخترم سالم و صالح باشه در پناهت.همه منتظرا زودی نی نی دار شن الهی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیزای مقوی بخور خوراکتو بالاببرتا شیرت مقوی بشه دخترمنم اینجوریه اگه به خودم برسم فاصله شیرخوردنش زیادمیشه ولی اگه کم غذابشم دائم میخوادشیربخوره میخوره و سیرنمیشه

محیا و مهنیازندگی منوباباشون   

عزیزم بچه ها همین طورن هر روز یه بازی دارن منم خسته شدم بچه منم شش ماهش تموم شده یه بار اصلا تو شب بیدار نمیشه  شیر بخواد یه بار تا صبح هر دو ساعت یا یک ساعت بیدار میشه گریه میکنه با اینکه اخر شب شیر خشک میدم که مطمئن باشم سیره و میخوابه چون شیرم خیلی کم شده شمام یه بار شیر خشک بده ببین دوباره یک ساعت بعد بیدار میشه اون وقت یا دلش درد میکنه یا آروغ داره ولی مطمئن هستی شیرت براش کافیه

ماکارانی، نون، آبگوشت، حلیم و این چیزا بخور. شاید هم رفلاکس داشته باشه ینی شیر میاد تو گلوش دوست داره میک بزنه پستونک بده ببین چطوره ولی زیاد نده وزن کم نکنه یهو

تیکر تولد خاله ریزه ست...😍
عزیزم بچه ها همین طورن هر روز یه بازی دارن منم خسته شدم بچه منم شش ماهش تموم شده یه بار اصلا تو شب ب ...

مذسی از راهنماییت.اره شیرخشک دارم توخونه یوقتایی میدم.اشتباه میکنم که هرشب بهش نمیدم .بادگلوشو میگیرم میخوابونمش سر نیم ساعت باز پا میشه. این چه مدلیه اینا دارن یبار یمینن یبار یسارن.

خداوندا دخترم سالم و صالح باشه در پناهت.همه منتظرا زودی نی نی دار شن الهی.
مذسی از راهنماییت.اره شیرخشک دارم توخونه یوقتایی میدم.اشتباه میکنم که هرشب بهش نمیدم .بادگلوشو میگیر ...

خواهش میکنم عزیزم پس اگه سیر باشه اروغم نداشته باشه دو کار بکن پسونک بهش بده شاید دوس داره یه چیزی تو دهنش باشه بمکه و یه شربت دل دردم بهش بده انشاا بهتر بشه