2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ال دی اورژانسی نیس؟

ال دی به یه روش خاصی مصرف بشه کار اورژانسی رو انجام میده نمیدونم دوتا شب دوتای دیگه صبح دوتا دوباره کی بلد نیستم ولی خود قرص اورژانسی یه چیز دیگس بری به داروخانه بگی‌بهت میدن

ال دی اورژانسی نیس؟

طریقه خاص مصرف داره برای اورژانسی خوردن که خطرناکه بهتره نخوری

کلا قرص اورژانسی صدمه خیلی سنگینی به بدن میزنه که چند سال طول میکشه جبران شه

در سال بیشتر از دو بار هم نمیشه اورژانسی جلوگیری کرد ناکار میکنی خودتو

لطفا درخواست دوستی ندید

هشت تا ال دی (روش خاص مصرف داره)

یا چهارتا اچ دی (روش خاص مصرف داره)

یا دوتا که باهم خورده میشه گاهی یه دونه بستگی به مارکش داره اورژانسی (راحته)

لطفا درخواست دوستی ندید
😳من تازه واردم نمیفهمم چی میگین ..یعنی  دو نوع قرص*؟

اگه الان میخوای یه رابطه داشتی   که مشکوک بوده. ومیخوای باردار نشی باید بری داروخانه بگی قرص اورژانسی میخوام یه قرص دوتایی هستش اسمش لوونروزسترون هست  هر دوتاشو باهم میخوری. خلاص بخیر میگذره

.  یا نه   نمی تونی برس داروخانه معادل همین قرص اورژانسی هشت عدد قرص ال دی هستش

همین الان چهار تا قرص ال دی بخور شب هم چها ر تا دیگه بخور جمعا میشه هشت تا قرص ال دی 

دیگه باردار نمیشی

ولی اگه میخوای جلوگیری کنی 

یک ماه رو کامل

باید از شب پنجم قاعدگی شبی یک عدد قرص ال دی بخوری تا اخر ش که قرص تموم شه و دوباره قاعده بشی 

سوالی داشتی درخدمتم

اگه الان میخوای یه رابطه داشتی   که مشکوک بوده. ومیخوای باردار نشی باید بری داروخانه بگی قرص او ...

من نامزدم ..نزدیکی نداشتم ولی اب منی نامزدم ریخته شد رو کمرم میترسم وارد وازن شده باشع ☹☹بنظر شما چی کنم الان ال دی یا اورژانسی عوارضش چی☹😭😭

من نامزدم ..نزدیکی نداشتم ولی اب منی نامزدم ریخته شد رو کمرم میترسم وارد وازن شده باشع ☹☹بنظر شما چی ...

اگه بخوری خیالت راحته تا آخر ماه آدم میمیره وزنده میشه از بس اعصابت بهم میریزه نکنه حامله بشم نکنه بشم 

تا قبل 72ساعت تاثیر داره 

عوارضش اینه یکی دوز تاریخ قاعدگیت جابه جا میشه

اونم نه برای همه 

اورژانسی همون قرص ال دی که شرکت داروسازی اومده هشت تا قرص ال دی رو یکی کرده که راحت مصرف شه 

الان برو داروخانه اورزانسی بگیر بخور خیالت راحت

اگه بخوری خیالت راحته تا آخر ماه آدم میمیره وزنده میشه از بس اعصابت بهم میریزه نکنه حامله بشم نکنه ب ...

گفتین اورژانسی ۸تاس ؟۴تاشو الان بخورم ۴تاشو شب؟

هشت تا قرص ال دی  یا مصرف قرص لونروزسترون همون اورزانسی که معادل هشت عدد قرص ال دی میباشد

وای هشت تارو من یه بار خوردم مردم و زنده شدم بره در داروخونه بهش قرص اورزانسی میده دو تا دوازده ساعت یکی

چراااا؟؟؟؟؟

دکتر گفت هشت تا زیادیه هورموناتو کامل به هم ریخته قلب درد شدید شدم فرستادن سونو اورژانسی از پاها ببینن خون لخته سده یا نه دیگه دکتر دعوا کرد گفت ال دی نخور نه برای جلوگیری نه چیز دیگه

دکتر گفت هشت تا زیادیه هورموناتو کامل به هم ریخته قلب درد شدید شدم فرستادن سونو اورژانسی از پاها ببی ...

وااای😳😱من الان این دوتا اورژانسیو بخورم چیزیم نمیشع؟😱